Baby- og børnerytmik på RO’s Torv

I foråret kan du og alle dejlige børn og babyer komme til hyggelig baby- og børnerytmik på RO’s Torv. Vi har 2 forskellige hold. Hold 1 for babyer mellem 0-12 måneder. Hold 2 for børn mellem 1-4 år.

Hvem underviser:

Vi er så glade for at dygtige Britt Egevang fra Roskildes Musiske Skole vil stå for undervisningen. Som en del af RO’s Torvs formålsstrategi samarbejder vi løbende med skolen, og denne gang donerer vi – ud over huslejen – også en del af Britts løn, så vi kan holde udgifter nede for dig. Britt er uddannet rytmikpædagog fra Instituttet for Rytmik, samt Rudolf Steiner musiklærer. Hun har undervist babyer, børn samt voksne i musik og bevægelse gennem de sidste 24 år. Selv spiller hun blokfløjte, obo, klaver og trompet.

Sådan gør du:

Køb et klippekort med 5 klip i Centerinformationen på 1. sal (Sælges i begrænset antal og efter først til mølle-princippet) Pris 200 kr. Kortet er ikke personligt – det vil sige du kan sagtens dele det med andre.

Tilmelding via Facebook

Alle datoerne ligger klar som begivenheder i den lukkede gruppe på Facebook ’Babyrytmik på RO’s Torv. Babysmil og bløde rytmer`. Du bliver nemt medlem når du trykker på knappen ’Bliv medlem’. Du skal tilmelde dig begivenhederne fra gang til gang. Vi har plads til 8 babyer med 1 forældre pr. gang. Husk også, at framelde dig begivenheden, hvis du pludselig bliver forhindret. Så er der nemlig en anden, der kan få pladsen.

Hvor og hvornår:

Baby- og børnerytmik er altid om mandagen og i vores babylounge på 1. sal.

Hold 1 (0-12 måneder) kl.9.15-10.00/Mødetid kl. 9.10

Hold 2 (1-4 år) kl. 10-10.45/Mødetid kl. 9.55 

Medbring blot et tæppe til dit barn.

Vi glæder os til at se dig!

Til aktiviteter