En verden af mexicansk og spansk mad på Mexican Taco på RO’s Torv
På Mexican Taco på RO’s Torv i Roskilde kan du rejse ind i verden af a la carte retter fra det mexicanske og spanske køkken. Vi har alt fra stor grillbuffet, tacos, burgers, wraps, pizzaer, sandwiches, frokostbuffet, børnemenuer og selvfølgelig nachos i flere lækre varianter. Det kan være svært at vælge, så tag et kig på vores store menukort inden du og dine ledsagere besøger os på RO’s Torv.

Fest og særlige begivenheder på Mexican Taco
Skal du holde fest eller fejre en særlig begivenhed? Restaurant Mexican Taco kan bookes til større arrangementer. Vi har plads til ca. 250 spisende gæster, og restauranten er altid gearet til at yde lige det du har brug for, for at få afholde et succesfuldt arrangement. For at booke restauranten kan du kontakte os, og så sørger vi for, at du får lige præcis det du har brug for til dit næste selskab. Har du selv lokalerne, men kunne godt tænke dig den lækre mad fra Mexican Taco til dit næste arrangement? Vi yder også catering, hvor du kan vælge mellem flere forskellige festmenuer. Alle menuer består af et lækkert udvalg af retter fra det mexicanske og spanske køkken, og der er altid noget for enhver smag. Besøg vores hjemmeside og se vores festmenuer og book catering.

Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde
Har du lyst til at følge Mexican Taco og få en forsmag på den gode mad og de hyggelige omgivelser? Så besøg vores Facebookside og se, hvad der sker hos os. Hvis du allerede nu ved, at du vil spise hos os, kan du bestille bord på vores restaurant på RO’s Torv online her. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Restaurant Mexican Taco på RO’s Torv i Roskilde.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt