Baresso er Danmarks første og førende kæde af espresso- og kaffebarer.
Hos Baresso på RO’s Torv i Roskilde, kan du nyde dagens bedste pause med en håndbrygget kaffe eller iceblend efter din smag. Kaffebaren har også et bredt udvalg af lækkerier til både den sunde og den søde tand – se hele menukortet her!

Hvilken kaffe foretrækker du?
Vi har et bredt sortiment af espressobaserede mælkedrikke. Nedenfor kan du se styrkegraden af espressoen i din drik. Er du ved at lære at drikke kaffe, anbefaler vi, at du begynder med en mild kaffesmag og med tiden arbejder dig op ad skalaen.

Baresso er ikke bare kaffe
Espressoen er kernen i vores drikke og hjertet i vores forretning. At brygge den perfekte espresso kræver et solidt fundament. Kvalitet forpligter, og derfor vil vi hos Baresso fortsætte med at håndbrygge vores drikke og introducere nye produkter, som vi skaber med kompromisløshed og passion. Sådan bygger vi nemlig fortsat vores forretning – kop for kop.

Baresso Coffee Club
Hos Baresso vil vi gerne belønne vores gode gæster. Derfor har vi skabt Baresso Coffee Club, som sikrer at du får endnu mere for dine penge, og samtidig vil du løbende få tilsendt tilbud i vores nyhedsbrev CoffeeDeal.

Benvenuti!

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt