SAMARBEJDE MED AOF
RO’s Torv skal være kendt for andet og mere end shopping, og de ca. 4 mio. mennesker, der hvert år besøger os, skal forlade os lidt rigere og lidt gladere, end da de kom. Sådan står der bl.a. i vores formålsstrategi for RO’s Torv, og det er i det lys, at vi nu har indledt et forhåbentlig langt og frugtbart samarbejde med AOF, som hvert år arrangerer kurser og uddannelse for over 250.000 Danskere. Samarbejdet vil fremover give os mulighed for at tilbyde spændende foredrag og lærerige kursusaktiviteter til RO’s Torvs kunder.
SUNDHED I ET BREDT PERSPEKTIV
I dag foregår alt i et hæsblæsende tempo og livet leves i overhalingsbanen. Vi skal nå mere og mere i løbet af en enkelt dag, og kravene til vores engagement og indsats på arbejdet og i fritiden bliver større og større. Det eneste, der ikke ændrer sig er, at der stadig kun er 24 timer i døgnet.Hør om seneste resultater og forskning indenfor sundhed – fra motivation, fysisk aktivitet, søvn, stress til kost. Selvfølgelig serveret med masser af humor.
CHRIS MACDONALD
Chris MacDonald er en amerikansk foredragsholder og klummeskribent, men har boet i Danmark siden 1999. Han afholder foredrag og workshops om sund livsstil, motivation, personlig udvikling, lederskab, coaching og teambuilding over hele landet
Foredraget koster 190 kr. og du kan købe din billet her!
Til aktiviteter