Uanset om du overvejer en ny smartphone, eller er på jagt efter lynhurtigt internet, har du rig mulighed for at gå på opdagelse i Telenor. I vores nye, flotte butik på RO’s Torv har vi samlet hele paletten af varer og services lige der hvor du let kommer forbi; nemlig lige ved hovedindgangen. Her kan du kigge ind og se og prøve de nyeste telefoner fra de største brands: Apple iPhone, Samsung, Huawei, Sony og mange flere. Udover smartphones kan du i butikken se et stort udvalg af produkter lige fra det nyeste smart watch, de fedeste høretelefoner eller de nyeste højtalere til hjemmet eller på farten.
Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig uanset om du har brug for hjælp til en app på din mobiltelefon, eller om du har spørgsmål til dit internet derhjemme.
I butikken kan du også få rådgivning til det bedste mobil- eller internet abonnement, hvis du er mindre erhvervsdrivende.
 
Vi vægter kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. Vi sætter en ære i at hjælpe med at give alle lige mulighed for at bruge digital kommunikation.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt