Design i høj kvalitet med japansk inspiration
Superdry blev lanceret af det engelske firma SuperGroup i 2004 og er nu et internationalt modebevist mærke med stor succes. Mærket har et markant og unikt design, som adskiller sig med sine japanske motiver. Vores tøj er lavet af kvalitetsmaterialer med et autentisk vintagelook med håndtegnet grafik og perfekt pasform. I butikken på RO’s Torv har vi et bredt udvalg af Superdry til kvinder og mænd. Udvalget består bl.a. af t-shirts, lækre jakker, flotte sweatshirts, hættetrøjer og meget mere.

Superdry online
I butikken på RO’s Torv i Roskilde får vi de nyeste kollektioner, så du kan være sikker på at få fingrene i den nyeste mode fra Superdry. Du kan følge med i nyheder, nye kollektioner m.m. på vores hjemmeside, så du altid er opdateret på de nyeste trends.

Mød os på RO’s Torv
I vores flotte butik på RO’s Torv får du altid en god service, når du skal finde din næste tilføjelse til gaderoben. Vores modebevidste personale hjælper dig med at finde den rette størrelse og pasform og vejleder altid gerne om trends. Vi glæder os til at klæde dig godt på i vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt