Modetøj til alle kvinder
Solo er lig med ærlighed, hvilket blandt andet kommer til udtryk gennem vores ‘value for money’-prispolitik! Vi har modetøj til alle kvinder i størrelse 34-56 og fører populære danske mærker som Cha Cha og ZbyZ.

Hos Solo mener vi, at der ikke er nogen grund til at gemme dine feminine kurver væk, og i vores sortiment indgår derfor et moderigtigt udvalg af plus size tøj – så uanset om du står og mangler bukser eller kjoler i store størrelser, er der inspiration at hente hos os.

Fra fest til casual
Hos Solo på RO’s Torv i Roskilde, finder du et stort udvalg af alt lige fra festligt tøj til specielle begivenheder til afslappet casual tøj. Udvalget af tøj dækker over alt fra lækre bukser, til elegante jakker og smukke kjoler. Og med det rigtige tilbehør som en pæn top, figursyet blazer og chunky armbånd kan du bruge et par casual bukser til både arbejde og en aften i byen. Det kan være en udfordring at finde de perfekte jeans. Vi har derfor mange forskellige modeller af denimbukser, så du kan føle dig lækker med den helt rigtige pasform. Hos Solo får du den rette rådgivning, så du kan finde det rette outfit.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Bliv inspireret af vores udvalg af kvalitetsdametøj og kast dig ud i helt nye farvekombinationer og trends. Like os på facebook og meld dig ind i vores kundeklub, som giver gode fordele såsom invitationer til eksklusive arrangementer, særlige tilbud, konkurrencer og meget andet. Hos Solo gør alle medarbejdere deres yderste for at imødekomme og assistere vores kunder i forhold til farver, modeller og sammensætning af forskellige designs.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt