Gå på opdagelse i Le Creusets farverige univers af fransk madglæde
Hos Le Creuset på RO’s Torv i Roskilde har vi kvalitetskøkkenudstyr i mange flotte farver til enhver smag. Le Creuset er smukt fransk håndværk i mange former og farver, der gør det muligt at skabe eventyrlige madoplevelser. Du kan få alt i gryder, pander, kopper, serveringsskåle og støbejernskøkkenudstyr.

Respekt for franske håndværkstraditioner siden 1925
Siden 1925 har Le Creuset produceret deres ikoniske køkkenudstyr, som er karakteriseret ved kvalitetsmaterialer og forskellige flotte farver, der gør at man kan samle på de forskellige stel og gryder. Selvom produktionsprocesserne er blevet moderniseret, kan man stadig være sikker på, at en Le Creuset gryde har været gennem mere end 15 hænder, før det færdige produkt leveres til butikkerne. På den måde er forbrugeren sikret kvalitet i alle produkter fra Le Creuset. På vores hjemmeside kan du se et udvalg af produkter, og lade dig inspirere før du besøger os på RO’s Torv. Du kan også finde masser af inspiration på vores facebookside og instagram, hvor vi lægger tips og nyheder om vores nye kollektioner op.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Hos Le Creuset på RO’s Torv får du professionel rådgivning – uanset om du er på udkig efter en gave eller skal bruge kyndig rådgivning omkring produkterne generelt. Vi hjælper dig med at pakke gaver flot ind og bytter med et smil. Så besøg os på RO’s Torv i Roskilde, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen, og hjælpe dig med at finde det rette køkkenudstyr.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt