Vi gør børn glade
Hos BR er vores fornemmeste opgave at gøre alle børn glade. Hos os finder du et stort udvalg af legetøj til børn i alle aldre – vi har kreativt legetøj til læring, klassisk legetøj og meget mere. Du finder ligeledes babyudstyr, accessories til børnefødselsdage og ting til indretningen af børneværelset. Vi er eksperter i legetøj og sælger kun ting, som er blevet sikkerhedstestet, så du trygt kan overlade det til dit barn. Hos BR går vi også højt op i bæredygtighed, miljø og kvalitet, som er en integreret del af designfasen af vores egne legetøjsmærker.

Professionel rådgivning omkring legetøj
Hos BR ved vi, hvad der hitter hos børn lige nu, og er altid parate til at rådgive. Hos os finder du populære brands såsom Minions, Frost, BR Wood, Minecraft, Lego, Brio, Playmobil og meget mere. Du kan melde dig ind i Club BR, hvor du kan opnå mange fordele – bl.a. en gratis fødselsdagsgave hvert år og masser af gode tilbud.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Hos BR på RO’s Torv har vi det altid sjovt og møder vores kunder i øjenhøjde og med et smil. Er du på udkig efter en gave, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige, pakke gaven flot ind og vi bytter selvfølgelig med et smil. Så besøg os på RO’s Torv i Roskilde, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt