Træd ind i bøgernes verden i Arnold Busck på RO’s Torv
Arnold Busck er Danmarks ældste og største kæde af boghandlere. Den første boghandel åbnede i 1896 i København, og siden da har vi åbnet i alt 30 butikker fordelt over hele Danmark. Selvom de alle er Arnold Busck butikker, har hver butik sit helt eget præg. Det gælder også Arnold Busck på RO’s Torv i Roskilde. Her finder du et stort udvalg af bøger indenfor alle genrer. Vi har et stort udvalg – fx krimier, kogebøger, krop og sind, digte, opslagsværker, biografier, skønlitteratur, ordbøger, engelske bøger, børnebøger og meget mere. Leder du efter en bog som ikke er i butikken? Hos Arnold Busck hjælper vi dig gerne med at bestille bogen hjem, så du kan få dit bogønske opfyldt.

Forfatterbesøg og boggaver til enhver smag
I Arnold Busck på RO’s Torv kan du fx møde spændende forfattere, få signeret dine bøger og høre om deres forfatterskab. Eller du kan gå på opdagelse i forskellige boguniverser og få masser af vitaminer til hjernen og fantasien. Vores store udvalg af bøger betyder, at du altid kan finde noget til din samling. Du kan også glæde en du holder af med en boggave. Hos os finder du nemlig noget for enhver smag og til enhver lejlighed, og vi pakker gerne dine bogpakker flot ind. Ved du ikke hvilken genre eller forfatter du skal vælge til gave? Så kan du købe et gavekort, hvis du gerne vil glæde en du har kær med en god bog efter deres eget valg. På vores facebookside kan du bl.a. følge med i de nyeste udgivelser og få information om gode tilbud.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Uanset om du har lyst til en ny krimi til samlingen, en ny kogebog til inspiration i køkkenet, eller du vil glæde en du har kær med en boggave, har Arnold Busck den bog du leder efter. Vores personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bog du leder efter, og rådgive dig hvis du er på udkig efter noget nyt at læse til både dig selv eller andre. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Arnold Buscks verden af bøger på RO’s Torv i Roskilde.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt