Store Lommepengedag – Gratis event for idérige børn fra 8-12 år

Vil dit barn være købmand for en dag og tjene sine egne lommepenge? Så er Store Lommepengedag lige noget for jer! Dagen efter Kr. Himmelfartsdag, fredag den 31. maj, kan dit barn nemlig åbne en lille ‘butik’, når GoLittle sammen med Danske Bank afholder Store Lommepengedag. Det foregår fra kl. 11-14 på på Torvet.

Tjen lommepenge på de gode idéer!

Dit barn kan få sin helt egen ‘butik’ – og så er det ellers op til de små købmænd at sælge det, de helst vil: Hjemmebagte kager, perlearmbånd, ler-figurer, trylletricks, brugt legetøj eller noget helt sjette. Og det er helt gratis at være med! I skal blot tilmelde jer på lommepengedag.dk – så er I i gang. Inden Store Lommepengedag får I tilsendt et sejt købmandskit og en række små onlinevideoer med tips og tricks til, hvordan man bliver en god købmand.

Meld jer til allerede i dag!

Sæt et kryds i kalenderen 31. maj 2019 og meld dit barn til hurtigst muligt – boderne uddeles efter ‘først til mølle’-princippet. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til hej@lommepengedag.dk

Tilmeldingen er åben fra 4. april til 26. maj, og når man melder sig til, får man – udover de sjove læringsvideoer – også et sejt købmandskit til børnene.

Vi håber, I har lyst til at være med, og vi glæder os til at se en masse seje
‘købmænd’ på Store Lommepengedag fredag den 31. maj!

Store Lommepengedag laves af GoLittle i samarbejde med Danske Bank.

 

Til aktiviteter