RO’S GØR NOGET VED DIG

Vi har bygget en kærlighedsvæg på Torvet. Vi kalder den WALL OF LOVE. Hjælp os med at plastre den til med kærlige hilsner, anerkendelse og ros til dem, du holder af.

Fortvivl ikke, hvis du ikke lige kan finde en oplagt kandidat. Det behøver nemlig hverken at være din mor eller kæreste. Det kan sagtens være din kollega, din buschauffør, din slagter eller måske din frisør. Vi er sikre på, de alle vil sætte stor pris på din anerkendelse og ros.

VIND REJSEGAVEKORT TIL VÆRDI 7000,-

Jo mere kærlighed du spreder, jo større er din chance for at vinde et rejsegavekort på 7.000 kr. Vi trækker nemlig en vinder mellem alle der har spredt kærlighed på WALL OF LOVE. Se mere og hent en kærlighedskupon på RO’s Torv. Held og lykke!

KONKURRENCEBETINGELSER:
Konkurrencen løber fra 10. april til 11. juni 2019. Præmien er et rejsegavekort til Bravo Tours til en værdi af 7.000,- Vi finder en vilkårlig vinder, der
trækkes og offentliggøres på rostorv.dk 12. juni 2019. Vinderen får direkte besked
pr. e-mail. Der er trykt 7.000 stk. konkurrencekuponer og RO’s Torv betaler præmieafgiften. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Personalet på RO’s Torv kan ikke deltage i konkurrencen.

Til aktiviteter