RO’s Torv byder velkommen til månedens kunstner, september:
Sanne Kristensen, fotograf og billedkunstner.

Naturkunst er kunstværker skabt af naturens materialer.  Vi ser fx en sten eller et træ, men vores forestillingsevne gør, at vi måske ser noget helt forskelligt.  At se – er helt individuelt!   Sanne Kristensen vil gerne vise noget af naturens virkelighed på en ny måde og ud fra nye synsvinkler. Med kunsten prøver hun at vise eller pege på uopdagede ting – at skabe et nyt fokus. At lave kunst er jo at ændre, men at ændre er en kunst.

Sanne Kristensen har valgt at skabe egne verdener og fiktive væsner. I mange billeder kombineres geometriske figurer, arkitektur og linjer med naturens materialer.

Således brydes med fotografiets tradition, som et dokumentarisk medie. Ved at sammensætte foto i flere lag, spejle eller bruge andre redigeringsteknikker og metoder, opnås en ny og anderledes virkelighed, som herefter bliver trykt på papir, plader eller lærred. Dernæst maler Sanne Kristensen på nogle af billederne. På den måde kan fotografiets virkelighed ophæves og nye vinkler på naturen kan opleves – afhængig af beskuerens egen baggrund, relationer og tanker.

Velkommen til fernisering: Søndag 1. september 2019 kl. 12.

 

Til aktiviteter