‘Fra cha cha til (regnbue)familiefar’ – et spændende foredrag med Silas Holst

For første gang i sit liv åbner Silas op omkring det at skulle gå fra at være en glad danse-darling til rent faktisk at være en voksen mand med meninger om samfund og politik.

I foredraget kommer Silas ind på sine teenageår, hvor han som ung homoseksuel gjorde sig tanker om en fremtid, der højst sandsynligt ville være uden børn. Han fortæller også om homoseksuelles rettigheder, og om de lange snakke og overvejelser en regnbuefamilie går igennem. Både i forhold til graviditet og fødsel, men også omkring fordomme og tanker om fremtiden. Da mobning har fyldt en del i Silas’ liv og opvækst, reflekterer han over, om hans børn også vil blive mobbeofre som følge af deres familiebaggrund?

Silas sætter også regnbuefamilien op som familiekonstellation i en bredere samtidskontekst, herunder i relation til danske samfundsnormer kontra resten af verden. Endelig kommer han ind på de overvejelser han og familien gjorde sig i forbindelse med deres medvirken i en tv-serie omkring deres familiekonstellation, samt formålet med deres medvirken.

Foredraget afholdes i området ved Espresso House.

Pris kr. 150,-
Tilmelding nødvendig klik her

 

Til aktiviteter