Foredrag i samarbejde med AOF
RO’s Torv skal være kendt for andet og mere end shopping, og de 4 mio. mennesker der hvert år besøger os skal forlade os lidt rigere og lidt gladere, end da de kom. Sådan står der bla. i vores formålsstrategi for RO’s Torv, og det er i det lys vi nu har indledt et forhåbentlig langt og frugtbart samarbejde med AOF, som hvert år arrangerer kurser og uddannelse for over 250.000 danskere.

Fra strømer til TV – et foredrag med Kristian Bech
Kristian fortæller om sin vej ind i dansk politi, om tiden i politiet, lige fra sjove oplevelser til de mere skræmmende og hjerteskærende episoder fra 12 år som politiassistent. Via eksempler fortæller han, hvordan livet som gadebetjent foregår, ligesom han kommer ind på arbejdet som observatør i en af politiets overvågningsenheder.

Hvordan det gik op for ham, at den opgave der fyldte mest for ham i hans år på patrulje, var den opgave de fleste betjente frygter allermest – underretninger om dødsfald. Hvordan føles det, når man som betjent tager den tunge gang hen mod en familie, der om lidt skal have at vide, at deres søn er død. Underretningerne tog hårdt på Kristian, der havde sin helt egen tilgang til det at underrette.

Endelig fortæller Kristian, hvordan han tog sit job op til overvejelse, og i en alder af 38 besluttede at vende op og ned på sit arbejdsliv. På blot et år gik Kristian Bech fra at være politiassistent i en af politiets observationsgrupper, til at stå som vært på et af TV2’s ældste og mest hæderkronede programmer, Station 2.

Foredraget er fyldt med humor, men også alvor når ubehagelige emner berøres. Det handler om at turde være sig selv, uanset hvilken opgave man måtte stå med.

Foredraget afholdes i området ved Café Peace of Cake.

Pris 120,-
Tilmelding er nødvendig.  Køb din billet her
Til aktiviteter