SAMARBEJDE MED AOF
RO’s Torv skal være kendt for andet og mere end shopping, og de ca. 4 mio. mennesker, der hvert år besøger os, skal forlade os lidt rigere og lidt gladere, end da de kom. Sådan står der bl.a. i vores formålsstrategi for RO’s Torv, og det er i det lys, at vi har indledt et forhåbentlig langt og frugtbart samarbejde med AOF, som hvert år arrangerer kurser og uddannelse for over 250.000 danskere. Samarbejdet giver os mulighed for at tilbyde spændende foredrag og lærerige kursusaktiviteter til RO’s Torvs kunder.

HUMORISTISK FOREDRAG OM LIVS- OG ARBEJDSGLÆDE MED CHRISTINE FELDTHAUS:

Trænger du til en humoristisk opsang midt i hverdagens hamsterhjul – med travlhed både på jobbet og i fritiden? Husker du at stoppe op og grin lidt af verden, der forandrer sig konstant?
Og er du i afvikling, hvis du ikke er udvikling? Er det altid de andres skyld, at det ikke rigtig kører for dig – eller kan du selv optimere din livs- og arbejdssituation, hvis du virkelig sætter alt ind på det?
Få nogle skarpe bud fra frk. So F***ing Special på, hvordan livet her i andedammen måske kunne blive lidt mere værdsat. Og få nogle provokerende spark til at komme videre, hvis noget har sat sig på tværs i dit univers.

Foredraget afholdes i området ved Café Peace of Cake. Pris 150 kr. og tilmelding nødvendig.

Bestil via AOF Roskilde via linket her

 

 

Til aktiviteter