SAMARBEJDE MED AOF
RO’s Torv skal være kendt for andet og mere end shopping, og de ca. 4 mio. mennesker, der hvert år besøger os, skal forlade os lidt rigere og lidt gladere, end da de kom. Sådan står der bl.a. i vores formålsstrategi for RO’s Torv, og det er i det lys, at vi nu har indledt et forhåbentlig langt og frugtbart samarbejde med AOF, som hvert år arrangerer kurser og uddannelse for over 250.000 Danskere. Samarbejdet vil fremover give os mulighed for at tilbyde spændende foredrag og lærerige kursusaktiviteter til RO’s Torvs kunder.

FOREDRAG OM KUNSTEN AT OVERLEVE EN DIGITAL VERDEN
Imran Rashid er en entusiastisk foredragsholder, der med stor dygtighed kombinerer sin lægefaglige viden og den menneskelige indsigt med sin brede erfaring inden for digitalisering og innovation. Imran har i april udgivet den tankevækkende bog “SLUK – kunsten at overleve en digital verden”, som fokuserer på, hvordan digitaliseringen konkret påvirker mennesker og, hvad det egentlig betyder for vores fysiske og mentale sundhed, når vi tjekker vores telefoner op imod 150 gange dagligt og konstant skal bearbejde enorme mængder digital information.

IMRAM RASHID
Iværksætterlægen Imran Rashid er uddannet speciallæge i almen medicin og er idag innovationschef i Danmarks største kæde af privathospitaler, Aleris-Hamlet. Hans foredrag kendetegnes af høj faglighed, og Imrans store interesse og forståelse for mulighederne ved den digitale udvikling kan derfor ikke undgå at smitte af på deltagerne. Særligt interesserer Imran Rashid sig for, hvordan den moderne teknologi påvirker vores fysiske og mentale sundhed.

Foredraget koster 80 kr. og du kan købe din billet her!

Til aktiviteter