Foredrag i samarbejde med AOF

RO’s Torv skal være kendt for andet og mere end shopping, og de 4 mio. mennesker der hvert år besøger os skal forlade os lidt rigere og lidt gladere, end da de kom. Sådan står der bla. i vores formålsstrategi for RO’s Torv, og det er i det lys vi nu har indledt et forhåbentlig langt og frugtbart samarbejde med AOF, som hvert år arrangerer kurser og uddannelse for over 250.000 danskere.

Jensens Jørne – debataften med Flemming Jensen, Mette Gjerskov og Naser Khader

Velkommen til ‘Højlunds Forsamlingshus’. Debat fra dengang tonen var sober og fornøjelig, budskaber blev leveret ansigt til ansigt, og hvor forskellighed betragtedes som en berigelse. Alt sammen tilsat Flemming Jensens humor, skarphed og varme. Flemming Jensen vil indlede med 20 muntre minutter om politik. Om tendenser i tiden, som den ser ud i forbindelse med folketingsvalget.

Derefter indtager Flemming Jensen rollen som kommenterende ordstyrer, når vi møder Mette Gjerskov (S) og Naser Khader (K). Her er der mulighed for, at den politiske diskussion kan blive mere specifik – og hvor vi kan få lejlighed til at føle de to politikeres holdninger på tænderne.

Foredraget afholdes i området ved Café Peace of Cake.

Pris 50,-
Tilmelding er nødvendig. Køb din billet her
Til aktiviteter