Blå mandag i Roskilde er et samlet tilbud af sjove aktiviteter, fælles oplevelser, og gode shopping muligheder for klassen og på tværs af klasser og skoler i Midt og Vestsjælland.

På RO’s Torv har vi i denne anledning udviklet en Blå Mandag Frokost til konfirmander. Den indeholder en spaghetti carbonara eller bolognese og en lille sodavand på Ristorante La Rustica samt en Crazy Shake på Peace of Cake. Derudover kan du deltage i konkurrencen om et gavekort til Trendstar på 1.000 kr.

Prisen for en Blå Mandag frokost er 150 kr. (værdi 228 kr.)

HVORNÅR KAN DEN BRUGES?
Den blå Mandag Frokost billet kan indløses på Ristorante La Rustica og Peace of Cake og konkurrencekuponen afleveres i Trendstar i perioden mandag 30. april til og med lørdag 19. maj.

HVOR OG HVORNÅR KAN DEN KØBES?
Den blå Mandag Frokost billet kan købes i Centerinformationen fra lørdag 20. januar for 150 kr. – men husk, at den først kan anvendes fra mandag 30. april.

Blå Mandag Frokost er forbeholdt konfirmander, der har købt et Blå VIP Armbånd, som skal fremvises i Centerinformationen.

HVAD ER BLÅ VIP ARMBÅND?
For at deltage i Blå Mandag Roskilde, skal du købe et Blå VIP Armbånd. Med dette får du adgang til den bedste dag med fælles morgenmad, aftenbuffet og afterparty. Der er adgang til +20 sjove aktiviteter med et særligt konfirmandtilbud – nogle med meget fart på, andre med fællesskab og samarbejde, men alle med grin og store smil. Der er gratis transport rundt til aktiviteterne, og alt sammen i trygge rammer i Roskilde med Politi, Beredskab og Natteravnene som medspillere. En god dag i Roskilde for alle i konfirmationsalderen.

Her kan du læse meget mere om programmet for Blå Mandag Roskilde samt købe dit Blå VIP Armbånd: www.blaamandagroskilde.dk

Til aktiviteter