Zjoos
Stort udvalg af modesko hos Zjoos på RO’s Torv

ZJOOS

Besøg Zjoos på RO’s Torv i Roskilde
Find Zjoos på RO's Torv i Roskilde
Besøg Zjoos på RO's Torv i Roskilde

Stort udvalg af modesko hos Zjoos på RO’s Torv

Hos Zjoos på RO’s Torv forstår vi din kærlighed til sko. Derfor finder du et bredt udvalg af modesko fra både vores eget mærke og fede mærker som fx Gabor, Billi Bi, Converse, Dr. Martens, Ecco, Hush Puppies, Hilfiger, Reebok, Skechers, Skofus, Marco Tozzi, Tamaris, Timberland, Vagabond og mange flere. På vores hjemmeside kan du se hele udvalget af mærker og holde dig opdateret med nye kollektioner, før du besøger os på RO’s Torv.

 

Sko til enhver lejlighed

Hvad enten du har brug for et par nye festsko, træningssko, børnesko, sneakers eller bare for at pifte dit hverdagsoutfit op, har vi de sko du mangler. I vores store udvalg af både stiletter, støvletter, sneakers, ballerinaer, festsko, herresko og børnesko finder du altid noget, der passer til enhver lejlighed og enhver stil. Vores personale står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med vejledning ift. både trends, størrelse og pasform. Følg også med i vores kærlighed til sko på vores facebookside.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Besøg Zjoos og oplev et stort udvalg af modesko til gode priser. Hos os behøver du ikke en undskyldning for at tilføje et ekstra par sko til din samling, for det handler om kærlighed til sko og om at forkæle sig selv. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit næste par lækre sko, og byde dig velkommen i Zjoos på RO’s Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde