Young Kids
Lækkert børnetøj i størrelse 0-12 år fra Young Kids

YOUNG KIDS

Lækkert kvalitetstøj ti børn mellem 0 & 12 år fra Young Kids på RO's Torv
Find Young Kids på RO's Torv i Roskilde
Besøg Young Kids på RO's Torv i Roskilde

Kun det bedste er godt nok til vores børn

Hos Young Kids på RO's Torv i Roskilde finder du børnetøj fra 0 til 12 år til den moderne børnefamilie. Vi har eksklusive mærker såsom Molo, Hummel, Koin, Tommy Hilfiger, Huxbaby, Petit by Sofie Schnoor, Jellycat, Levi's, Mikk-Line, Joha, Bjørn Borg, Wheat og Marmar. Vi går højt op i, at vores sortiment af børnetøj har en høj kvalitet og samtidigt også er smart og moderne.

 

Vi har gaven til den nyfødte

Hos Young Kids har vi et stort udvalg af sengetøj, uroer, sutter, bamser og suttekæder fra Cam Cam, Hevea og Sebra, som også egner sig som en perfekt gave til den nyfødte. Vores personale er altid behjælpelige med at finde en passende gave, og vi pakker dem selvfølgelig pænt ind. Du har også mulighed for at købe gavekort til butikken, som kan glæde en du kender.

 

Kom forbi vores butik på RO’s Torv

Hold øje med vores facebookside, hvor vi jævnligt opdaterer med nye varer, konkurrencer, tilbud m.m. Har du brug for vejledning til at finde det rette tøj og tilbehør til dine børn, er du velkommen til at komme forbi butikken, hvor vores personale står klar til at hjælpe dig. Og tag gerne børnene med, for de er meget velkomne til at sidde og hygge sig i vores legehjørne, mens du finder det du skal bruge. Vi ses i Young Kids på RO’s Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

KONTAKT

Telefon 20 40 42 96

Besøg os på facebook

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde