VINDER AF DANSK MELODI GRAND PRIX

VINDER AF DANSK MELODI GRAND PRIX 2017

Fredag 31. marts kl. 19

Når de danske farver skal forsvares i Kiev til Eurovision Song Contest til maj, så bliver det med den smukke og dygtige sangerinde, Anja Nissen, i front, når hun synger vinderhittet ’Where I Am’. Gå ikke glip af en skøn koncert på Torvet, fredag 31. marts kl. 19, hvor Anja selvfølgelig synger vindersangen.

 

Anja Nissen

Anja er født og opvokset i Sydney i Australien. Begge Anjas forældre er pæredanske, og store dele af hendes familie bor også fortsat i Danmark.

 

”Jeg elsker Danmark så meget, og det var en helt fantastisk oplevelse at være i Danmark og blive taget så godt imod af danskerne. Det har altid været min drøm at få lov til at repræsentere Danmark i Eurovision,” siger den 21-årige sangerinde.

 

Anja har i flere år været et kendt navn i fødelandet Australien. I 2014 vandt hun nemlig den australske udgave af The Voice med Black EyedPeas-medlemmet will.i.am. som mentor og udsendte efterfølgende sit selvbetitlede debutalbum.

 

Sangen, Anja har vundet årets Melodi Grand Prix med, hedder altså ’Where I Am' og er skrevet af Anja selv, den australske sangerinde Angel Tupai og den australske sangskriver Michael D’Arcy. Nummeret er kraftfuldt og meget personligt, fortæller Anja.

 

”Where I Am handler om, at man skal blive bedre til at give sig hen i et forhold. Jeg var selv i et forhold og var virkelig forelsket, men jeg stillede for mange spørgsmål ved det og holdt mig tilbage, selvom jeg ikke havde nogen grund til det. Og når man gør det, fungerer et forhold jo ikke. Så den handler om, at man skal være åben og ikke holde sig tilbage,” siger hun.

 

test

 

 

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde