Vila
Besøg Vila på RO's Torv i Roskilde

VILA

Vila på RO's Torv har moderne tøj til kvinder
Find Vila på RO's Torv i Roskilde
Besøg Vila på RO's Torv i Roskilde

Elegant mode til kvinder

Vila er et dansk tøjbrand, som er kendt for deres elegante og feminine stil og brug af kvalitetsmaterialer. Vi har et stort udvalg af styles, som kan kombineres på kryds og tværs, så man har mulighed for at definere sin egen individuelle stil. Vilas sortiment indeholder også en serie af basisstyles, der dækker over det vi kalder en basisgaderobe som man kan kombinere med lidt mere specielle items. Vilas kollektioner indeholder alt fra toppe, t-shirts og trøjer til jeans, jakker og undertøj.

 

Bliv godt klædt på

I Vila på RO’s Torv i Roskilde får du altid en god service fra vores imødekommende personale. Vi kender vigtigheden af at finde tøj, som passer og er behageligt at have på. Du får derfor altid kyndig rådgivning af vores personale til alt fra at finde den rette størrelse og sammensætning af items til at finde gaver til venner og bekendte. Du har altid mulighed for at bytte dine køb mod forvisning af bon, som giver dig 30 dages returret.

 

Lad dig inspirere i vores onlineunivers

Hos Vila gør vi meget ud af at kommunikere og interagere med vores kunder og brugere. Du kan følge med på facebook, instagram, YouTube og pinterest, hvor du kan se de nyeste kollektioner, få inspiration, kommentere og møde andre brugere. Du har også mulighed for at melde dig ind i Vila Club, som er vores kundeklub, hvor medlemmer får en række fordele såsom nyhedsbreve, adgang til VIP-udsalg, konkurrencer og meget mere.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Første søndag hver måned

11:00 - 16:00

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde