Vero Moda
Smart tøj til moderne kvinder fra Vero Moda på RO’s Torv

VERO MODA

Besøg Vero Moda butikken på RO’s Torv i Roskilde
Find Vero Moda på RO's Torv i Roskilde
Besøg Vero Moda på RO's Torv i Roskilde

Smart tøj til modebevidste kvinder hos Vero Moda

Hos Vero Moda sikrer vi, at de trends der vises på de internationale catwalks også er tilgængelige i high-street butikkerne til overkommelige priser, så de modebevidste, uafhængige unge kvinder kan opnå de hotte looks. Vero Moda på RO's Torv i Roskilde tilbyder inspirerende, prisvenlige styles i den rigtige kvalitet, som gør det nemt for den unge kvinde at style sig selv og samtidig lege med sit look. Vi gør det nemt for dig at finde de helt rigtige styles til den rette pris og samtidig følge trenden på dine egne betingelser.

 

Vi fører blandt andet de to linjer Vero Moda og Noisy May, som er dem der udgør brandet. Hver især tilføjer de forskellige dimensioner, og sikrer dermed at der er noget for enhver smag og stil.

 

Gå på opdagelse i Vero Modas online univers

Du har mulighed for at finde inspiration til dit næste outfit, online inden du besøger vores butik på RO's Torv i Roskilde. På instagram og facebook kan du se nye styles og trends, samt få mere inspiration til din næste shoppingtur. På vores hjemmeside finder du de nyeste kollektioner, webshop samt du kan tilmelde dig vores kundeklub, og modtage eksklusive tilbud, få inspiration og styling tips samt blive inviteret til VIP-events.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Skal du bruge et særligt outfit til en speciel lejlighed, eller vil du opdatere din garderobe med lækkert og moderne designertøj? Så er du altid velkommen i vores butik på RO’s Torv i Roskilde. Her står vi klar til at hjælpe dig med råd og vejledning omkring sæsonens trends og tendenser, og finde lige netop det, der passer præcis til din stil.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde