Trendstar
Mærkevaretøj str. 8-16 år på RO’s Torv fra Trendstar

TRENDSTAR

Besøg Trendstar på RO’s Torv i Roskilde
Find Trendstar på RO's Torv i Roskilde
Besøg Trendstar på RO's Torv i Roskilde

Smart modetøj til piger og drenge str. 8-16 år

Hos Trendstar har vi moderigtigt tøj til piger og drenge i str. 8-16 år. Du finder et stort udvalg af mærkevarer til favorable priser. Vi har mærketøj fra blandt andet Cost:bart, Queenz, D-xel, Levi’s, Five States, Hound og Björn Borg. Udvalget består bl.a. af de nyeste trends indenfor bukser, bluser, jeans, jakker, trøjer, cardigans, hættetrøjer, t-shirts, toppe, tørklæder og kjoler.

 

Tøj til hverdag og særlige lejligheder

Vi har det fedeste hverdagstweentøj, men hvis der er brug for tøj til en festlig lejlighed, finder du altid både en skjorte eller en fin kjole. Fra januar til marts har vi desuden et stort udvalg af konfirmationstøj hos Trendstar til både drenge og piger. Du kan se udvalget af vores konfirmationstøj, samt resten af vores tøj, online på vores hjemmeside, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er opdateret på de seneste nyheder, tilbud m.m.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv

I butikken står vores personale klar til at hjælpe dig med at finde det rette tøj til enhver begivenhed, for vi har stor ekspertise, når det kommer til mode til piger og drenge i alderen 8-16 år. Husk at du også kan købe gavekort hos os, som helt sikkert vil glæde et ungt menneske du holder af. Vi glæder os til at servicere dig!

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde