Thiele
Find lækre mærkevarebrillestel hos Thiele på RO’s Torv

THIELE

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Find Thiele på RO's Torv i Roskilde
Besøg Thiele på RO's Torv i Roskilde

Find lækre mærkevarebrillestel hos Thiele på RO’s Torv

Hos Thiele lægger vi stor vægt på gennemført kvalitet og service. I vores butik på RO’s Torv i Roskilde finder du derfor et stort udvalg af mærkevarebrillestel, brilleglasløsninger og solbriller. Vi fører mærker som Boss, Dior, Escada, Georg Jensen, Ørgreen, Ray Ban, Tom Ford, Armani og Gucci. Derudover tilbyder vi Thiele Lavpris, der er en kollektion af kvalitetsbriller til en god pris. Hos Thiele finder du derfor altid en brille, der passer lige netop til dig.

 

Professionel service hos Thiele når du skal have kontaktlinser eller en ny brilleglasløsning

Vi tilbyder professionel service, når du skal have kontaktlinser eller en ny brilleglasløsning. Hos Thiele er synsprøven uden beregning ved køb af en brille, og du er altid velkommen til en gratis elektronisk synsprøve. Vi står klar til at rådgive dig om dit syn og finde den bedste løsning for dig. Overvejer du at få en øjenlaseroperation, og helt droppe briller og kontaktlinser, tilbyder vi dig også uforpligtende information om dette.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Du er altid velkommen i vores butik på RO’s Torv i Roskilde. Lige meget om du har brug for rådgivning til en ny brilleglasløsning, kontaktlinser eller du vil finde et par nye solbriller med mærkevarebrillestel, står vi klar til at hjælpe og vejlede dig. Velkommen i Thiele.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

LUKKET

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde