Superdry
Design i høj kvalitet med japansk inspiration

SUPERDRY

Superdry På RO’s Torv i Roskilde
Find Superdry på RO's Torv i Roskilde
Besøg Superdry på RO's Torv i Roskilde

Design i høj kvalitet med japansk inspiration

Superdry blev lanceret af det engelske firma SuperGroup i 2004 og er nu et internationalt modebevist mærke med stor succes. Mærket har et markant og unikt design, som adskiller sig med sine japanske motiver. Vores tøj er lavet af kvalitetsmaterialer med et autentisk vintagelook med håndtegnet grafik og perfekt pasform. I butikken på RO’s Torv har vi et bredt udvalg af Superdry til mænd og kvinder. Udvalget består bl.a. af t-shirts, lækre jakker, flotte sweatshirts, hættetrøjer og meget mere.

 

Superdry online

I butikken på RO’s Torv i Roskilde får vi de nyeste kollektioner, så du kan være sikker på at få fingrene i den nyeste mode fra Superdry. Du kan følge med i nyheder, nye kollektioner m.m. på vores hjemmeside, så du altid er opdateret på de nyeste trends.

 

Mød os på RO’s Torv

I vores flotte butik på RO’s Torv får du altid en god service, når du skal finde din næste tilføjelse til gaderoben. Vores modebevidste personale hjælper dig med at finde den rette størrelse og pasform og vejleder altid gerne om trends. Vi glæder os til at klæde dig godt på i vores butik på RO’s Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

KONTAKT

Telefon 46 32 33 35

Besøg vores website

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde