Suitmeup
Alt i herremode fra Suitmeup på RO’s Torv

SUITMEUP

Kom forbi Suitmeup på RO’s Torv
Find Suitmeup på RO's Torv i Roskilde
Besøg Suitmeup på RO's Torv i Roskilde

Alt i kvalitetstøj til jobbet eller hverdagen

Suitmeup har en mangeårig baggrund i herretøjsbranchen og har dermed den viden og serviceniveau det kræver at være ekspert på markedet. Vores udvalg er bredt, og vi har alt fra blazere og butterflies til strik og skjorter. Desuden har vi et meget stort udvalg de fedeste jeans, så du er sikker på at finde lige den model og farve, der passer dig. Hos Suitmeup er vi specialister i at klæde mænd flot på, uanset lejlighed, og det er vi stolte af.

 

Stort udvalg af kendte mærkevarer

Vores store udvalg dækker over en række kendte mærkevarer såsom Bertoni, Selected, Minimum, Diesel, Only & Sons, Bruun & Stengade, Duffel & Rums, It´s og Strellson. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og har derfor kun varer fra mærker, der lever op til vores standard. På vores hjemmeside kan du se udvalget af tøj, og her har du ligeledes mulighed for at skrive dig op til vores nyhedsbrev, finde kontaktinfo og meget mere.

 

Kom forbi vores butik på RO’s Torv

I vores flotte butik på RO’s Torv i Roskilde står vores eksperter i herretøj klar til at rådgive, inspirere og hjælpe dig med at finde det rette herretøj til den rette lejlighed. Skal du give en gave, men er du i tvivl om hvad, har du ligeledes mulighed for at få udstedt et gavekort til butikken. Vi glæder os til at servicere dig!

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

KONTAKT

Telefon 46 36 44 40

Besøg vores website

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde