SPORT 24
Kom ind i SPORT 24 på RO’s Torv og gør en god handel!

SPORT 24

Sport 24 er specialister i sportstøj og udstyr
Find Sport 24 på RO's Torv i Roskilde
Besøg Sport 24 på RO's Torv i Roskilde

SPORT 24 – play more

Sport skal være sjovt og bringe et smil frem på læben, og når man har det sjovt, er man langt mere motiveret til at dyrke motion. Derfor går sport og leg hånd i hånd hos SPORT 24. Uanset om du er nybegynder eller øvet, får du de bedste forudsætninger for at springe ud i legen i SPORT 24’s sportsunivers.

 

Sport og fritid til hele familien

SPORT 24 er en af Danmarks største sportsbutikker for hele den aktive familie. Den rigtige beliggenhed, de rigtige varer og det rigtige personale er alt sammen med til at gøre dit møde med SPORT 24 til en god oplevelse. Hos SPORT 24 på RO’s Torv i Roskilde får du og din familie professionelle råd samt vejledning af det uddannede personale til at finde lige det sportstøj eller udstyr, I mangler. Du får et bredt sortiment af de nyeste og bedste sportsartikler fra alle de største mærker.

 

SPORT 24 VIP

Bliv medlem af SPORT 24’s VIP kundeklub og få udvidet service. Du får blandt andet gemt dine kvitteringer online, optjener bonus på dine køb, bliver inviteret til eksklusive VIP-events og meget mere. Det er gratis og helt uforpligtende.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere omkring vores forskellige abonnementer eller træningsformer, er du velkommen til at komme forbi vores center på RO’s Torv og høre mere om, hvilket abonnement der ville være bedst til dig og dine behov. Vores dygtige personale byder dig velkommen i centret og sørger for, at du kommer godt i gang.
I vores butik på RO’s Torv i Roskilde, har vi et stort udvalg af moderigtigt sportstøj i høj kvalitet. Vi rådgiver altid gerne omkring vores produkter og hjælper med at finde det rette produkt. Hos os kan du også købe vores populære gavekort, så du kan glæde en du holder af.
Besøg SPORT 24 på RO’s Torv Den rigtige beliggenhed, de rigtige varer og det rigtige personale er alt sammen med til at gøre dit møde med SPORT 24 til en god oplevelse.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde