The Spot Cafe
Spis brunch, morgenmad, frokost eller frozen yoghurt hos The Spot Cafe

THE SPOT CAFE

Kom forbi The Spot Cafe på RO’s Torv i Roskilde
Find The Spot Cafe på RO's Torv i Roskilde
Besøg The Spot Cafe på RO's Torv i Roskilde

Lækker brunch alle dage

Hos The Spot Café kan du få en lækker brunch alle ugens dage. Den består af omelet med bacon, økologisk vaniljeyoghurt med øko-knas, frisk frugt, marmelade, gouda, øko-smør, spinatwrap med kylling og grovbagel. Vores cafe har mange hyggelige siddepladser med udsigt til de handlende på RO’s Torv.

 

Burgere med økologisk oksekød

Har du endnu ikke prøvet vores burger med økologisk oksekød, venter der en lækker overraskelse. Er du mere til en laksewrap, finder du også denne i vores menu. Ud over de varme retter, kan du hos The Spot Cafe også finde den populære fedtfattige frozen yoghurt. Konceptet er tag-selv og man fylder derfor selv sin kop med den is-smag og de toppings man ønsker.

 

Kom forbi vores cafe på RO’s Torv i Roskilde

Kom forbi vores cafe og oplev den hyggelige atmosfære og den gode mad. Vores personale er klar til at servicere dig og give dig en god oplevelse i forbindelse med dit besøg på vores cafe på RO’s Torv i Roskilde. Uanset om du er meget sulten eller blot har lyst til en mindre snack eller en lækker kop kaffe, så har vi helt sikkert noget for dig. Vi glæder os til at betjene dig.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

09:30 - 19:00

Lørdag

09:30 - 17:00

Søndag

10:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm. Der bruges kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst som kan nydes af alle de menneskelige sanser. Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde