Sunset Boulevard
Kvalitetsburgers og sandwiches hos Sunset Boulevard

SUNSET BOULEVARD

Besøg Sunset Boulevard på RO’s Torv i Roskilde
Find Sunset Boulevard på RO's Torv i Roskilde
Besøg Sunset Boulevard på RO's Torv i Roskilde

Kvalitetsburgers og sandwiches hos Sunset Boulevard på RO’s Torv

I 1995 åbnede den første Sunset Boulevard i Odense, og siden da er det gået stærkt. Der er kommet 40 nye restauranter til, og en af dem finder du på RO’s Torv i Roskilde. Hos os går vi ikke på kompromis med hverken smag eller råvarer. Vores mål er nemlig at ”please” smagsløgene, og det betyder, at vi altid bruger friske råvarer i lækre smagskombinationer, så vores gæster går fra os med et smil. Vi tilføjer jævnligt nye, lækre burgers, sandwiches, desserter, drikke og meget andet til vores menukort – nogle har vi i begrænsede perioder, andre er kommet for at blive. Gå ikke glip af vores nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid kan være opdateret på nye lækre tilføjelser til menuen.

 

Fastfood af kvalitetsråvarer med god smag

Hos Sunset Boulevard finder du noget for enhver smag og til enhver sult - prøv fx vores burgers, Hereford premium collection, sandwiches af baguette, sandwiches af rugbrød, salater, børnemenuer, desserter eller se vores delicious deals. Er der noget du ikke kan tåle, tager vi meget gerne hensyn til det. Før du besøger os, kan du se vores liste over allergener på vores hjemmeside, og ellers står vores smilende personale klar til at rådgive dig om indholdet i vores forskellige menuer. Det er nemlig vores fornemmeste opgave at give vores gæster en unik oplevelse, når de besøger Sunset Boulevard på RO’s Torv. På vores facebookside kan du følge med i andre gæsters gode oplevelser.

 

Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskile

Hos Sunset Boulevard på RO’s Torv i Roskilde er fastfood lig med en god smagsoplevelse og gode råvarer. Derfor tester vi løbende nye menuer med masser af spændende, friske råvarer for at finde frem til den næste Sunset-klassiker. Så besøg os før du skal shoppe, i din frokostpause, før biografturen eller bare til den lille lækkersult. Lige meget hvad dit behov er, glæder vi os til at byde dig velkommen.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 21:00

Lørdag

10:00 - 21:00

Søndag

11:00 - 21:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm. Der bruges kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst som kan nydes af alle de menneskelige sanser. Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde