Ristorante La Rustica
Autentisk italiensk madoplevelse hos Ristorante La Rustica på RO’s Torv

RISTORANTE LA RUSTICA

Besøg La Rustica på RO’s Torv i Roskilde
Find Ristorante La Rustica på RO's Torv i Roskilde
Besøg Ristorante La Rustica på RO's Torv i Roskilde

Italiensk madkunst hos Ristorante La Rustica på RO’s Torv

Hos den italienske café og restaurant Ristorante La Rustica på RO’s Torv i Roskilde finder du et bredt udvalg af lækre italienske retter på menukortet. Her er noget for enhver smag lige fra pizzaer, pastaretter, lasagne, burgers, børnemenuer, italienske kød- og fiskeretter til italiensk brunchbuffet i weekenden. Vi laver mad ud fra originale italienske principper og kræser om detaljerne for at gøre både smag og oplevelse til noget helt specielt for vores gæster. Vi har både en velassorteret a la carte menu og skiftende retter efter sæsonen. Hos os finder du også gode italianske vine og vi hjælper gerne med vin abefalinger til din mad, så du får den fuldendte italienske madoplevelse, når du besøger os på RO’s Torv.

 

Italiensk tema på restauranten og til din fest

Hos Ristarante La Rustica har vi gjort noget ud af at give dig oplevelsen af at være i Italien. Vi har indrettet vores restaurant med både små og større borde, bløde lænestole og mindre båse. I vores hyggelige loungeområde kan du nyde den italienske kaffeklassiker espresso, en cappuccino, chai latte eller ice cofee med lækker vaniljeis, og lade dig friste af vores kager som fx den italienske klassiker Tiramisu. Vores lounge er også et oplagt sted at slutte fx biografturen af med et godt glas vin eller en af vores mange specialøl. Du kan også nyde vores lækre italienske retter på vores hyggelige udendørs terrasse. Er du blevet nysgerrig på, hvordan vi har indrettet os, kan du se billeder af vores hyggelige omgivelser i vores galleri eller følge med på vores facebookside.

 

Vi leverer også catering til dit arrangement. Kontakt os for at høre mere om, hvilke menuer vi tilbyder og bestille catering til et fuldendt arrangement med lækker italiensk mad.

 

Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde

Lige meget om du vil nyde en lækker italiensk brunch før shoppingen, har brug for en frokostpause i autentiske italienske omgivelser med en lækker pizza, panini eller pastaret eller du skal nyde en god italiensk middag med tilhørende vin, står vi klar til at give dig en hyggelig italiensk oplevelse på Ristorante La Rustica på RO’s Torv i Roskilde. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Alle dage

10:00 - 23:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Baresso er ikke bare kaffe - besøg os på RO's Torv i Roskilde
Når du besøger Burger King på RO’s Torv i Roskilde kan du være sikker på én ting: Taste is King. Derfor får du kun serveret de bedste, friske råvarer såsom 100% velsmagende oksekød, lækre og sprøde salater, nuggets, onion rings, pommes frites, softice, vafler og den klassiske, flammegrillede Whopper.
Lige meget om du vil nyde en lækker italiensk brunch før shoppingen, har brug for en frokostpause i autentiske italienske omgivelser med en lækker pizza, panini eller pastaret eller du skal nyde en god italiensk middag med tilhørende vin, står vi klar til at give dig en hyggelig italiensk oplevelse på Ristorante La Rustica på RO’s Torv i Roskilde
Uanset om du har lyst til en lækker frokost, en mindre snack eller måske et større aftensmåltid, er du altid velkommen i vores restaurant. Vores servicemindede personale er klar til at gøre dit besøg hos os til en uforglemmelig oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Lige meget om du skal nyde en lækker brunch inden shoppingturen rigtig går i gang eller du skal hygge over en middag inden en tur i biografen, har vi et stort udvalg af lækre retter og en lækker grillbuffet til enhver smag.
Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm. Der bruges kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst som kan nydes af alle de menneskelige sanser. Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse.
Kom forbi vores cafe og oplev den hyggelige atmosfære og den gode mad. Vores personale er klar til at servicere dig og give dig en god oplevelse i forbindelse med dit besøg på vores cafe på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Har du lyst til at følge Nachos og få en forsmag på den gode mad og de hyggelige omgivelser? Så besøg vores facebookside og se hvad der sker hos os
Besøg vores café på RO's Torv i Roskilde Når solen skinner har du også mulighed for at nyde vores lækre menu udendørs. Vi har 250 udendørs pladser, så der er rig mulighed for at nyde en god salat, din brunch, sandwich eller en god kop kaffe med et lækkert stykke kage i vores hyggelige udendørs omgivelser.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde