Restaurant Flammen
Kæmpe grillbuffet hos Restaurant flammen

RESTAURANT FLAMMEN

Besøg Restaurant Flammen på RO’s Torv i Roskilde
Besøg Restaurant Flammen på RO's Torv i Roskilde
Find Restaurant Flammen på RO's Torv i Roskilde

Fra vinsmagning til stor grillbuffet med 15 slags kød

Restaurant Flammen blev grundlagt lidt tilfældigt i Sønderjylland i 1996 på den familieejede kro, Fole Høkerkro. Oprindeligt var idéen nemlig at skabe et sted til vinsmagninger, men interessen viste sig hurtigt at være så stor, at det blev nødvendigt at udvide kroen til en regulær spiserestaurant. Herefter har tingene taget fart, og siden den første Restaurant Flammen blev åbnet i 2009 i Kolding er der åbnet i alt 10 restauranter, hvor du finder den ene på RO’s Torv i Roskilde. Besøg vores instagram og facebookside, hvor du bl.a. kan følge med i vores dagligdag og deltage i konkurrencer.

 

Mad fra gode råvarer og tilfredse gæster

På Restaurant Flammen på RO’s Torv finder du en stor grillbuffet og mad, lavet af gode råvarer. Vores mission er, at alle gæster skal være glade og tilfredse. Derfor byder vores menu også på mange forskellige retter. Vi har altid 15 slags kød på vores kæmpe grillbuffet, 50 varianter i vores lækre og friske salatbar, forskellige forretter og desserter, og et bredt udvalg af vin og vand. Hos Restaurant Flammen synes vi ikke, at grill kun hører til aftensmåltidet. Derfor finder du også en stor grillbrunch hos os hver lørdag, som er en kombination af vores store grillbuffet og traditionel brunch. Nyd den inden inden du starter shoppingturen. Hos os har du også mulighed for at bestille all inclusive, hvor du både får adgang til vores lækre grillbuffet og fri øl, vin og vand imens. Skal du holde selskab i anledning af en særlig lejlighed, og vil gerne byde dine gæster på lækker mad og grillbuffet? Så har du mulighed for at afholde dit selskab hos Restaurant Flammen på RO’s Torv.

 

Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde

Lige meget om du skal nyde en lækker brunch inden shoppingturen rigtig går i gang eller du skal hygge over en middag inden en tur i biografen, har vi et stort udvalg af lækre retter og en lækker grillbuffet til enhver smag. Vil du allerede nu bestille bord hos os? Så er du velkommen til at gøre det her. Vores smilende personale glæder sig til at byde dig og resten af dit selskab velkommen hos Restaurant Flammen på RO’s Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag - onsdag

17:00 - 22:00

Torsdag - fredag

17:00 - 23:00

Lørdag frokost

10:00 - 15:00

Lørdag aften

17:00 - 23:00

Søndag

17:00 - 22:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm. Der bruges kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst som kan nydes af alle de menneskelige sanser. Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde