Restaurant Flammen
Kæmpe grillbuffet hos Restaurant flammen

RESTAURANT FLAMMEN

Besøg Restaurant Flammen på RO’s Torv i Roskilde
Besøg Restaurant Flammen på RO's Torv i Roskilde
Find Restaurant Flammen på RO's Torv i Roskilde

Fra vinsmagning til stor grillbuffet med 15 slags kød

Restaurant Flammen blev grundlagt lidt tilfældigt i Sønderjylland i 1996 på den familieejede kro, Fole Høkerkro. Oprindeligt var idéen nemlig at skabe et sted til vinsmagninger, men interessen viste sig hurtigt at være så stor, at det blev nødvendigt at udvide kroen til en regulær spiserestaurant. Herefter har tingene taget fart, og siden den første Restaurant Flammen blev åbnet i 2009 i Kolding er der åbnet i alt 10 restauranter, hvor du finder den ene på RO’s Torv i Roskilde. Besøg vores instagram og facebookside, hvor du bl.a. kan følge med i vores dagligdag og deltage i konkurrencer.

 

Mad fra gode råvarer og tilfredse gæster

På Restaurant Flammen på RO’s Torv finder du en stor grillbuffet og mad, lavet af gode råvarer. Vores mission er, at alle gæster skal være glade og tilfredse. Derfor byder vores menu også på mange forskellige retter. Vi har altid 15 slags kød på vores kæmpe grillbuffet, 50 varianter i vores lækre og friske salatbar, forskellige forretter og desserter, og et bredt udvalg af vin og vand. Hos Restaurant Flammen synes vi ikke, at grill kun hører til aftensmåltidet. Derfor finder du også en stor grillbrunch hos os hver lørdag, som er en kombination af vores store grillbuffet og traditionel brunch. Nyd den inden inden du starter shoppingturen. Hos os har du også mulighed for at bestille all inclusive, hvor du både får adgang til vores lækre grillbuffet og fri øl, vin og vand imens. Skal du holde selskab i anledning af en særlig lejlighed, og vil gerne byde dine gæster på lækker mad og grillbuffet? Så har du mulighed for at afholde dit selskab hos Restaurant Flammen på RO’s Torv.

 

Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde

Lige meget om du skal nyde en lækker brunch inden shoppingturen rigtig går i gang eller du skal hygge over en middag inden en tur i biografen, har vi et stort udvalg af lækre retter og en lækker grillbuffet til enhver smag. Vil du allerede nu bestille bord hos os? Så er du velkommen til at gøre det her. Vores smilende personale glæder sig til at byde dig og resten af dit selskab velkommen hos Restaurant Flammen på RO’s Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag - onsdag

17:00 - 22:00

Torsdag - fredag

17:00 - 23:00

Lørdag frokost

10:00 - 15:00

Lørdag aften

17:00 - 23:00

Søndag

17:00 - 22:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Baresso er ikke bare kaffe - besøg os på RO's Torv i Roskilde
Når du besøger Burger King på RO’s Torv i Roskilde kan du være sikker på én ting: Taste is King. Derfor får du kun serveret de bedste, friske råvarer såsom 100% velsmagende oksekød, lækre og sprøde salater, nuggets, onion rings, pommes frites, softice, vafler og den klassiske, flammegrillede Whopper.
Lige meget om du vil nyde en lækker italiensk brunch før shoppingen, har brug for en frokostpause i autentiske italienske omgivelser med en lækker pizza, panini eller pastaret eller du skal nyde en god italiensk middag med tilhørende vin, står vi klar til at give dig en hyggelig italiensk oplevelse på Ristorante La Rustica på RO’s Torv i Roskilde
Uanset om du har lyst til en lækker frokost, en mindre snack eller måske et større aftensmåltid, er du altid velkommen i vores restaurant. Vores servicemindede personale er klar til at gøre dit besøg hos os til en uforglemmelig oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Lige meget om du skal nyde en lækker brunch inden shoppingturen rigtig går i gang eller du skal hygge over en middag inden en tur i biografen, har vi et stort udvalg af lækre retter og en lækker grillbuffet til enhver smag.
Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm. Der bruges kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst som kan nydes af alle de menneskelige sanser. Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse.
Kom forbi vores cafe og oplev den hyggelige atmosfære og den gode mad. Vores personale er klar til at servicere dig og give dig en god oplevelse i forbindelse med dit besøg på vores cafe på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Har du lyst til at følge Nachos og få en forsmag på den gode mad og de hyggelige omgivelser? Så besøg vores facebookside og se hvad der sker hos os
Besøg vores café på RO's Torv i Roskilde Når solen skinner har du også mulighed for at nyde vores lækre menu udendørs. Vi har 250 udendørs pladser, så der er rig mulighed for at nyde en god salat, din brunch, sandwich eller en god kop kaffe med et lækkert stykke kage i vores hyggelige udendørs omgivelser.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde