Peace of Cake
Nyd et lækkert stykke kage hos Peace of cake på RO's Torv i Roskilde
Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm.

PEACE OF CAKE

Besøg Peace of Cake på RO's Torv i Roskilde
Find Peace of Cake på RO's Torv i Roskilde

Velkommen til Peace of Cake

Hos Peace of Cake glæder vi os til at byde dig indenfor i vores hyggelige cafe på RO’s Torv, hvor vi står klar med masser af liflige godbidder i forskellige udformninger.

Den gode smag af kage

Vi serverer de bedste søde desserter – chokolademousse, brownies, berlinere, cookies, shakes med alt fra Daim til Oreos, hvad har du lyst til? Og vi frister også gerne med en lækker, lun vaffel serveret med jordbær, flødeskum, vaniljeis og sprød Ferrero Rocher eller blød og cremet Nutella. Se hele menukortet på vores website.

 

Med passion for de fineste desserter

Hos Peace of Cake er alle vores desserter lavet til at være fuldstændig uimodståelige, og vi bruger selvfølgelig kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst, som kan nydes af alle sanser. Følg os på facebook og Instagram og lad dig friste af de mange lækre billeder.

 

Besøg os på RO's Torv i Roskilde

Livskvaliteten øges betydeligt over en lækker dessert i vores fredelige omgivelser – uanset om du kommer alene, sammen med en god ven, kæresten, kollegaerne eller er ude for at hygge med familien.

 

Vi ses hos Peace of Cake.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

09:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Baresso er ikke bare kaffe - besøg os på RO's Torv i Roskilde
Når du besøger Burger King på RO’s Torv i Roskilde kan du være sikker på én ting: Taste is King. Derfor får du kun serveret de bedste, friske råvarer såsom 100% velsmagende oksekød, lækre og sprøde salater, nuggets, onion rings, pommes frites, softice, vafler og den klassiske, flammegrillede Whopper.
Lige meget om du vil nyde en lækker italiensk brunch før shoppingen, har brug for en frokostpause i autentiske italienske omgivelser med en lækker pizza, panini eller pastaret eller du skal nyde en god italiensk middag med tilhørende vin, står vi klar til at give dig en hyggelig italiensk oplevelse på Ristorante La Rustica på RO’s Torv i Roskilde
Uanset om du har lyst til en lækker frokost, en mindre snack eller måske et større aftensmåltid, er du altid velkommen i vores restaurant. Vores servicemindede personale er klar til at gøre dit besøg hos os til en uforglemmelig oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Lige meget om du skal nyde en lækker brunch inden shoppingturen rigtig går i gang eller du skal hygge over en middag inden en tur i biografen, har vi et stort udvalg af lækre retter og en lækker grillbuffet til enhver smag.
Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm. Der bruges kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst som kan nydes af alle de menneskelige sanser. Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse.
Kom forbi vores cafe og oplev den hyggelige atmosfære og den gode mad. Vores personale er klar til at servicere dig og give dig en god oplevelse i forbindelse med dit besøg på vores cafe på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Har du lyst til at følge Nachos og få en forsmag på den gode mad og de hyggelige omgivelser? Så besøg vores facebookside og se hvad der sker hos os
Besøg vores café på RO's Torv i Roskilde Når solen skinner har du også mulighed for at nyde vores lækre menu udendørs. Vi har 250 udendørs pladser, så der er rig mulighed for at nyde en god salat, din brunch, sandwich eller en god kop kaffe med et lækkert stykke kage i vores hyggelige udendørs omgivelser.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde