Nachos
Lækker spansk og mexicansk mad hos Nachos på RO’s torv

NACHOS

Besøg Nachos på RO’s Torv i Roskilde
Find Nachos på RO's Torv i Roskilde
Besøg Nachos på RO's Torv i Roskilde

En verden af mexicansk og spansk mad på Nachos på RO’s Torv

På Nachos på RO’s Torv i Roskilde kan du rejse ind i verden af a la carte retter fra det mexicanske og spanske køkken. Vi har alt fra stor grillbuffet, tacos, burgers, wraps, pizzaer, sandwiches, frokostbuffet, børnemenuer og selvfølgelig nachos i flere lækre varianter. Det kan være svært at vælge, så tag et kig på vores store menukort inden du og dine ledsagere besøger os på RO’s Torv.

 

Fest og særlige begivenheder på Nachos

Skal du holde fest eller fejre en særlig begivenhed? Restaurant Nachos kan bookes til større arrangementer. Vi har plads til ca. 250 spisende gæster, og restauranten er altid gearet til at yde lige det du har brug for, for at få afholde et succesfuldt arrangement. For at booke restauranten kan du kontakte os, og så sørger vi for, at du får lige præcis det du har brug for til dit næste selskab. Har du selv lokalerne, men kunne godt tænke dig den lækre mad fra Nachos til dit næste arrangement? Vi yder også catering, hvor du kan vælge mellem flere forskellige festmenuer. Alle menuer består af et lækkert udvalg af retter fra det mexicanske og spanske køkken, og der er altid noget for enhver smag. Besøg vores hjemmeside og se vores festmenuer og book catering.

 

Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde

Har du lyst til at følge Nachos og få en forsmag på den gode mad og de hyggelige omgivelser? Så besøg vores facebookside og se hvad der sker hos os. Hvis du allerede nu ved, at du vil spise hos os, kan du bestille bord på vores restaurant på RO’s Torv online her. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Restaurant Nachos på RO’s Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Alle dage

11:00 - 22:00

KONTAKT

Telefon 35 12 98 93

Besøg vores website

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Baresso er ikke bare kaffe - besøg os på RO's Torv i Roskilde
Når du besøger Burger King på RO’s Torv i Roskilde kan du være sikker på én ting: Taste is King. Derfor får du kun serveret de bedste, friske råvarer såsom 100% velsmagende oksekød, lækre og sprøde salater, nuggets, onion rings, pommes frites, softice, vafler og den klassiske, flammegrillede Whopper.
Lige meget om du vil nyde en lækker italiensk brunch før shoppingen, har brug for en frokostpause i autentiske italienske omgivelser med en lækker pizza, panini eller pastaret eller du skal nyde en god italiensk middag med tilhørende vin, står vi klar til at give dig en hyggelig italiensk oplevelse på Ristorante La Rustica på RO’s Torv i Roskilde
Uanset om du har lyst til en lækker frokost, en mindre snack eller måske et større aftensmåltid, er du altid velkommen i vores restaurant. Vores servicemindede personale er klar til at gøre dit besøg hos os til en uforglemmelig oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Lige meget om du skal nyde en lækker brunch inden shoppingturen rigtig går i gang eller du skal hygge over en middag inden en tur i biografen, har vi et stort udvalg af lækre retter og en lækker grillbuffet til enhver smag.
Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm. Der bruges kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst som kan nydes af alle de menneskelige sanser. Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse.
Kom forbi vores cafe og oplev den hyggelige atmosfære og den gode mad. Vores personale er klar til at servicere dig og give dig en god oplevelse i forbindelse med dit besøg på vores cafe på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Har du lyst til at følge Nachos og få en forsmag på den gode mad og de hyggelige omgivelser? Så besøg vores facebookside og se hvad der sker hos os
Besøg vores café på RO's Torv i Roskilde Når solen skinner har du også mulighed for at nyde vores lækre menu udendørs. Vi har 250 udendørs pladser, så der er rig mulighed for at nyde en god salat, din brunch, sandwich eller en god kop kaffe med et lækkert stykke kage i vores hyggelige udendørs omgivelser.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde