Joe & the Juice
Joe & the Juice på RO’s Torv

JOE AND THE JUICE

Joe & the juice serverer friske juices, sandwich og kaffe
Besøg Joe and The Juice på RO's Torv i Roskilde
Find Joe and The Juice på RO's Torv i Roskilde

Sunde juicer og lækre sandwiches hos Joe & the Juice på RO’s Torv

Hos Joe & the Juice på RO’s Torv i Roskilde sørger de friske fyre for originale juicer, velbrygget kaffe, lækre sandwiches og ikke mindst fed stemning ved Torvet. Vi har lækre og sunde juicer til ethvert behov – har du brug for et vitaminboost skal du prøve vores ”Energizer”, har du brug for at booste din sundhed skal du prøve vores ”Heartbeat” eller ”Broc ’n’ roll”. På vores hjemmeside kan du se vores store udvalg af lækker juicer, shakes, sandwiches og friske kaffe.

 

Frisk juice og stort udvalg

Besøg vores hjemmeside og få inspiration til hvad du skal vælge, når du besøger Joe & the Juice på RO’s Torv. Vores friske juicere står også klar til at komme med anbefalinger til dig, og rådgive om hvad der er i vores juicer, shakes og sandwiches. Vi vil rigtig gerne dele den fede stemning med dig, så besøg vores instagramprofil og få en forsmag på, hvordan et besøg på Joe & the Juice føles. Du kan også dele dit Joe & the Juice-øjeblik med os, ved at bruge #joeandthejuice, når du lægger billeder op fra dit besøg. På vores facebookside kan du også følge med i vores hverdag.

 

Besøg vores café på RO’s Torv

Lige meget om du trænger til frisklavet juice, kaffe, smoothies eller en lækker sandwich står vi klar til at skabe en fed stemning for dig, mens du tager et hvil hos os. Vi er altid klar til at servere lige det, du har lyst til fra vores store udvalg og vi glæder os til at byde dig velkommen hos Joe & the Juice på RO’s Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 17:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Baresso er ikke bare kaffe - besøg os på RO's Torv i Roskilde
Når du besøger Burger King på RO’s Torv i Roskilde kan du være sikker på én ting: Taste is King. Derfor får du kun serveret de bedste, friske råvarer såsom 100% velsmagende oksekød, lækre og sprøde salater, nuggets, onion rings, pommes frites, softice, vafler og den klassiske, flammegrillede Whopper.
Lige meget om du vil nyde en lækker italiensk brunch før shoppingen, har brug for en frokostpause i autentiske italienske omgivelser med en lækker pizza, panini eller pastaret eller du skal nyde en god italiensk middag med tilhørende vin, står vi klar til at give dig en hyggelig italiensk oplevelse på Ristorante La Rustica på RO’s Torv i Roskilde
Uanset om du har lyst til en lækker frokost, en mindre snack eller måske et større aftensmåltid, er du altid velkommen i vores restaurant. Vores servicemindede personale er klar til at gøre dit besøg hos os til en uforglemmelig oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Lige meget om du skal nyde en lækker brunch inden shoppingturen rigtig går i gang eller du skal hygge over en middag inden en tur i biografen, har vi et stort udvalg af lækre retter og en lækker grillbuffet til enhver smag.
Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm. Der bruges kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst som kan nydes af alle de menneskelige sanser. Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse.
Kom forbi vores cafe og oplev den hyggelige atmosfære og den gode mad. Vores personale er klar til at servicere dig og give dig en god oplevelse i forbindelse med dit besøg på vores cafe på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Har du lyst til at følge Nachos og få en forsmag på den gode mad og de hyggelige omgivelser? Så besøg vores facebookside og se hvad der sker hos os
Besøg vores café på RO's Torv i Roskilde Når solen skinner har du også mulighed for at nyde vores lækre menu udendørs. Vi har 250 udendørs pladser, så der er rig mulighed for at nyde en god salat, din brunch, sandwich eller en god kop kaffe med et lækkert stykke kage i vores hyggelige udendørs omgivelser.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde