Café Vivaldi
Lækker mad og god kaffe på Café Vivaldi på RO's Torv

CAFÉ VIVALDI

Kvalitetsmad og hygge hos Café Vivaldi på RO’s Torv
Find Cafe Vivaldi på RO's Torv i Roskilde
Besøg Cafe Vivaldi på RO's Torv i Roskilde

Tag en hyggelig pause med lækker mad og god kaffe på Café Vivaldi på RO's Torv i Roskilde

Velkommen på Café Vivaldi på RO's Torv i Roskilde. Her kan du tage et hvil fra shoppingen, og nyde en god kop kaffe med lækker kage, få en dejlig frokost eller du kan starte den store shoppingtur med vores lækre luksusbrunch. I weekenden finder du også vores store brunchbuffet, med et stort udvalg af lækre brunchretter, der giver dig en god start på dagen. I vores hyggelige og lyse omgivelser gør vi alt for, at du føler dig hjemme, så du kan slappe af, og nyde maden, dagens avis og en god kop kaffe, eller nyde en god middag fx inden biografturen. Vi har alt lige fra børnevenlig mad som kyllingenuggets, fiskefilet og børneis, til skønne kager, sandwiches, spændende pastaretter, gode burgers, salater, wokretter, tapastallerkner og gode bøffer. Nyd din mad med din yndlingssodavand, et godt glas vin eller en øl og slut af med en god kop kaffe og lækker dessert.

 

Hygge, kvalitet og lækker mad i højsædet

Den første Café Vivaldi åbnede i 1999, og lige siden har vi haft en vision om at have den gode mad og hyggen i højsædet, for at skabe et sted, hvor alle føler sig velkomne. Derfor står vi altid klar til at byde dig velkommen med et smil, og sørge for, at du og dine ledsagere får den bedste oplevelse hos os. Vi elsker det vi laver, og gør vores ypperste for, at du kan læne dig tilbage og nyde den gode mad og slappe af for en stund. Vores mad er altid tilberedt af kvalitetsråvarer - for god mad af høj kvalitet går hånd i hånd med hyggen hos os. På instagram eller facebook, kan du følge med i hvordan vi skaber hygge, se vores nyeste tilføjelser til menuen, få appetitvækkende tilbud og deltage i fede konkurrencer.

 

Besøg vores café på RO's Torv i Roskilde

Når solen skinner har du også mulighed for at nyde vores lækre menu udendørs. Vi har 250 udendørs pladser, så der er rig mulighed for at nyde en god salat, din brunch, sandwich eller en god kop kaffe med et lækkert stykke kage i vores hyggelige udendørs omgivelser. Besøg os også på facebook og få inspiration til at dele hyggen med dine venner og familie, få gode tilbud og information om særlige åbningstider og nyheder. Vi sidder altid klar ved tasterne, hvis du har spørgsmål før du besøger os på RO's Torv. Lige meget om du skal have en kop kaffe inden du fortsætter din shopping, eller om du skal nyde en lækker middagsret med et godt glas vin til, står vi klar til at byde dig hjerteligt velkommen og sørge for, at du får en dejlig og afslappende oplevelse på Café Vivaldi på RO's Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Alle dage

10:00 - 22:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Baresso er ikke bare kaffe - besøg os på RO's Torv i Roskilde
Når du besøger Burger King på RO’s Torv i Roskilde kan du være sikker på én ting: Taste is King. Derfor får du kun serveret de bedste, friske råvarer såsom 100% velsmagende oksekød, lækre og sprøde salater, nuggets, onion rings, pommes frites, softice, vafler og den klassiske, flammegrillede Whopper.
Lige meget om du vil nyde en lækker italiensk brunch før shoppingen, har brug for en frokostpause i autentiske italienske omgivelser med en lækker pizza, panini eller pastaret eller du skal nyde en god italiensk middag med tilhørende vin, står vi klar til at give dig en hyggelig italiensk oplevelse på Ristorante La Rustica på RO’s Torv i Roskilde
Uanset om du har lyst til en lækker frokost, en mindre snack eller måske et større aftensmåltid, er du altid velkommen i vores restaurant. Vores servicemindede personale er klar til at gøre dit besøg hos os til en uforglemmelig oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Lige meget om du skal nyde en lækker brunch inden shoppingturen rigtig går i gang eller du skal hygge over en middag inden en tur i biografen, har vi et stort udvalg af lækre retter og en lækker grillbuffet til enhver smag.
Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm. Der bruges kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst som kan nydes af alle de menneskelige sanser. Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse.
Kom forbi vores cafe og oplev den hyggelige atmosfære og den gode mad. Vores personale er klar til at servicere dig og give dig en god oplevelse i forbindelse med dit besøg på vores cafe på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Har du lyst til at følge Nachos og få en forsmag på den gode mad og de hyggelige omgivelser? Så besøg vores facebookside og se hvad der sker hos os
Besøg vores café på RO's Torv i Roskilde Når solen skinner har du også mulighed for at nyde vores lækre menu udendørs. Vi har 250 udendørs pladser, så der er rig mulighed for at nyde en god salat, din brunch, sandwich eller en god kop kaffe med et lækkert stykke kage i vores hyggelige udendørs omgivelser.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde