Burger King
Tag en lækker pause hos Burger King på RO’s Torv

BURGER KING

Ægte amerikansk burgeroplevelse hos Burger King på RO’s Torv
Find Burger King på RO's Torv i Roskilde
Besøg Burger King på RO's Torv i Roskilde

Tag en lækker pause hos Burger King på RO’s Torv

I 1954 åbnede David Edgerton og Jim McLamore den første restaurant i det, der siden skulle blive den verdenskendte og elskede kæde af burgerrestauranter: Burger King. Siden dengang er det gået stærkt. I 1974 præsenterede burgerkæden ”Have it Your Way”, der gav kunderne mulighed for, at få en burger præcis som de ville have det, ved at fravælge og tilføje ingredienser som de havde lyst til. Burger King åbnede helt tilbage i 1977 i København, og siden da er der åbnet mere end 30 restauranter over hele landet. Du finder også den populære burgerrestaurant på RO’s Torv i Roskilde. Her får du den ægte amerikanske burgeroplevelse, og kan nyde alt fra den højtelskede, flammegrillede Whopper, andre gode burgers, pommes frites, nuggets og onion rings til softice, smoothies og vafler.

 

Tag en lækker pause i shoppingen eller før biografturen med en god burger fra Burger King

Burger King er det perfekte sted at tage en pause, når du shopper på RO’s Torv, eller før en god biograftur. Lige meget om det er den lille eller store sult, eller du bare er lækkersulten, finder du altid noget lækkert hos os. Vi tilbyder ud over de klassiske burgers, såsom den populære og altid elskede Whopper, også burgerne Big King, Steakhouse og Chili Cheese, samt vegetarburgers og fiskeburgers. Er du til det lidt mere sunde, så har vi også lækre salater, wraps og sandwiches med kylling. Top det hele af med en cremet frappé, en boblende sodavand eller en opfriskende smoothie, og du har den fuldendte amerikanske burgeroplevelse. Et udvalg af vores burgers findes også i et sundere alternativ med bolle af fuldkorn - fx den klassiske Whopper Fuldkorn.

 

Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde

Når du besøger Burger King på RO’s Torv i Roskilde kan du være sikker på én ting: Taste is King. Derfor får du kun serveret de bedste, friske råvarer såsom 100% velsmagende oksekød, lækre og sprøde salater, nuggets, onion rings, pommes frites, softice, vafler og den klassiske, flammegrillede Whopper. Vi står altid klar til at byde dig velkommen med et smil. Har du lyst til at holde børnefødselsdag eller andre arrangementer, står vi også klar til at hjælpe dig med det. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en ægte amerikansk burgeroplevelse hos Burger King på RO’s Torv.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

11:00 - 20:00

Lørdag

11:00 - 20:00

Søndag

12:00 - 17:00

KONTAKT

Telefon 46 37 30 00

Besøg vores website

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm. Der bruges kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst som kan nydes af alle de menneskelige sanser. Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde