Burger King
Tag en lækker pause hos Burger King på RO’s Torv

BURGER KING

Ægte amerikansk burgeroplevelse hos Burger King på RO’s Torv
Find Burger King på RO's Torv i Roskilde
Besøg Burger King på RO's Torv i Roskilde

Tag en lækker pause hos Burger King på RO’s Torv

I 1954 åbnede David Edgerton og Jim McLamore den første restaurant i det, der siden skulle blive den verdenskendte og elskede kæde af burgerrestauranter: Burger King. Siden dengang er det gået stærkt. I 1974 præsenterede burgerkæden ”Have it Your Way”, der gav kunderne mulighed for, at få en burger præcis som de ville have det, ved at fravælge og tilføje ingredienser som de havde lyst til. Burger King åbnede helt tilbage i 1977 i København, og siden da er der åbnet mere end 30 restauranter over hele landet. Du finder også den populære burgerrestaurant på RO’s Torv i Roskilde. Her får du den ægte amerikanske burgeroplevelse, og kan nyde alt fra den højtelskede, flammegrillede Whopper, andre gode burgers, pommes frites, nuggets og onion rings til softice, smoothies og vafler.

 

Tag en lækker pause i shoppingen eller før biografturen med en god burger fra Burger King

Burger King er det perfekte sted at tage en pause, når du shopper på RO’s Torv, eller før en god biograftur. Lige meget om det er den lille eller store sult, eller du bare er lækkersulten, finder du altid noget lækkert hos os. Vi tilbyder ud over de klassiske burgers, såsom den populære og altid elskede Whopper, også burgerne Big King, Steakhouse og Chili Cheese, samt vegetarburgers og fiskeburgers. Er du til det lidt mere sunde, så har vi også lækre salater, wraps og sandwiches med kylling. Top det hele af med en cremet frappé, en boblende sodavand eller en opfriskende smoothie, og du har den fuldendte amerikanske burgeroplevelse. Et udvalg af vores burgers findes også i et sundere alternativ med bolle af fuldkorn - fx den klassiske Whopper Fuldkorn.

 

Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde

Når du besøger Burger King på RO’s Torv i Roskilde kan du være sikker på én ting: Taste is King. Derfor får du kun serveret de bedste, friske råvarer såsom 100% velsmagende oksekød, lækre og sprøde salater, nuggets, onion rings, pommes frites, softice, vafler og den klassiske, flammegrillede Whopper. Vi står altid klar til at byde dig velkommen med et smil. Har du lyst til at holde børnefødselsdag eller andre arrangementer, står vi også klar til at hjælpe dig med det. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en ægte amerikansk burgeroplevelse hos Burger King på RO’s Torv.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

11:00 - 20:00

Lørdag

11:00 - 20:00

Søndag

12:00 - 17:00

KONTAKT

Telefon 46 37 30 00

Besøg vores website

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Baresso er ikke bare kaffe - besøg os på RO's Torv i Roskilde
Når du besøger Burger King på RO’s Torv i Roskilde kan du være sikker på én ting: Taste is King. Derfor får du kun serveret de bedste, friske råvarer såsom 100% velsmagende oksekød, lækre og sprøde salater, nuggets, onion rings, pommes frites, softice, vafler og den klassiske, flammegrillede Whopper.
Lige meget om du vil nyde en lækker italiensk brunch før shoppingen, har brug for en frokostpause i autentiske italienske omgivelser med en lækker pizza, panini eller pastaret eller du skal nyde en god italiensk middag med tilhørende vin, står vi klar til at give dig en hyggelig italiensk oplevelse på Ristorante La Rustica på RO’s Torv i Roskilde
Uanset om du har lyst til en lækker frokost, en mindre snack eller måske et større aftensmåltid, er du altid velkommen i vores restaurant. Vores servicemindede personale er klar til at gøre dit besøg hos os til en uforglemmelig oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Lige meget om du skal nyde en lækker brunch inden shoppingturen rigtig går i gang eller du skal hygge over en middag inden en tur i biografen, har vi et stort udvalg af lækre retter og en lækker grillbuffet til enhver smag.
Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm. Der bruges kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst som kan nydes af alle de menneskelige sanser. Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse.
Kom forbi vores cafe og oplev den hyggelige atmosfære og den gode mad. Vores personale er klar til at servicere dig og give dig en god oplevelse i forbindelse med dit besøg på vores cafe på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Har du lyst til at følge Nachos og få en forsmag på den gode mad og de hyggelige omgivelser? Så besøg vores facebookside og se hvad der sker hos os
Besøg vores café på RO's Torv i Roskilde Når solen skinner har du også mulighed for at nyde vores lækre menu udendørs. Vi har 250 udendørs pladser, så der er rig mulighed for at nyde en god salat, din brunch, sandwich eller en god kop kaffe med et lækkert stykke kage i vores hyggelige udendørs omgivelser.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde