Baresso
Baresso er Danmarks første og førende kæde af espresso- og kaffebarer.

BARESSO

Nyd en lækker varm drik på Baresso RO's Torv i Roskilde
Find Baresso på RO's Torv i Roskilde
Besøg Baresso på RO's Torv i Roskilde

Baresso er Danmarks første og førende kæde af espresso- og kaffebarer.

Hos Baresso på RO’s Torv i Roskilde, kan du nyde dagens bedste pause med en håndbrygget kaffe eller iceblend efter din smag. Kaffebaren har også et bredt udvalg af lækkerier til både den sunde og den søde tand – se hele menukortet her!

 

Hvilken kaffe foretrækker du?

Vi har et bredt sortiment af espressobaserede mælkedrikke. Nedenfor kan du se styrkegraden af espressoen i din drik. Er du ved at lære at drikke kaffe, anbefaler vi, at du begynder med en mild kaffesmag og med tiden arbejder dig op ad skalaen.

Baresso er ikke bare kaffe

Espressoen er kernen i vores drikke og hjertet i vores forretning. At brygge den perfekte espresso kræver et solidt fundament. Kvalitet forpligter, og derfor vil vi hos Baresso fortsætte med at håndbrygge vores drikke og introducere nye produkter, som vi skaber med kompromisløshed og passion. Sådan bygger vi nemlig fortsat vores forretning – kop for kop.

 

Baresso Coffee Club

Hos Baresso vil vi gerne belønne vores gode gæster. Derfor har vi skabt Baresso Coffee Club, som sikrer at du får endnu mere for dine penge, og samtidig vil du løbende få tilsendt tilbud i vores nyhedsbrev CoffeeDeal.

 

Benvenuti!

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag

09:00 - 19:30

Fredag

08:30 - 20:00

Lørdag

09:00 - 18:00

Søndag

10:00 - 17:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Baresso er ikke bare kaffe - besøg os på RO's Torv i Roskilde
Når du besøger Burger King på RO’s Torv i Roskilde kan du være sikker på én ting: Taste is King. Derfor får du kun serveret de bedste, friske råvarer såsom 100% velsmagende oksekød, lækre og sprøde salater, nuggets, onion rings, pommes frites, softice, vafler og den klassiske, flammegrillede Whopper.
Lige meget om du vil nyde en lækker italiensk brunch før shoppingen, har brug for en frokostpause i autentiske italienske omgivelser med en lækker pizza, panini eller pastaret eller du skal nyde en god italiensk middag med tilhørende vin, står vi klar til at give dig en hyggelig italiensk oplevelse på Ristorante La Rustica på RO’s Torv i Roskilde
Uanset om du har lyst til en lækker frokost, en mindre snack eller måske et større aftensmåltid, er du altid velkommen i vores restaurant. Vores servicemindede personale er klar til at gøre dit besøg hos os til en uforglemmelig oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Lige meget om du skal nyde en lækker brunch inden shoppingturen rigtig går i gang eller du skal hygge over en middag inden en tur i biografen, har vi et stort udvalg af lækre retter og en lækker grillbuffet til enhver smag.
Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm. Der bruges kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst som kan nydes af alle de menneskelige sanser. Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse.
Kom forbi vores cafe og oplev den hyggelige atmosfære og den gode mad. Vores personale er klar til at servicere dig og give dig en god oplevelse i forbindelse med dit besøg på vores cafe på RO’s Torv i Roskilde.
Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde Har du lyst til at følge Nachos og få en forsmag på den gode mad og de hyggelige omgivelser? Så besøg vores facebookside og se hvad der sker hos os
Besøg vores café på RO's Torv i Roskilde Når solen skinner har du også mulighed for at nyde vores lækre menu udendørs. Vi har 250 udendørs pladser, så der er rig mulighed for at nyde en god salat, din brunch, sandwich eller en god kop kaffe med et lækkert stykke kage i vores hyggelige udendørs omgivelser.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde