Baresso
Baresso er Danmarks første og førende kæde af espresso- og kaffebarer.

BARESSO

Nyd en lækker varm drik på Baresso RO's Torv i Roskilde
Find Baresso på RO's Torv i Roskilde
Besøg Baresso på RO's Torv i Roskilde

Baresso er Danmarks første og førende kæde af espresso- og kaffebarer.

Hos Baresso på RO’s Torv i Roskilde, kan du nyde dagens bedste pause med en håndbrygget kaffe eller iceblend efter din smag. Kaffebaren har også et bredt udvalg af lækkerier til både den sunde og den søde tand – se hele menukortet her!

 

Hvilken kaffe foretrækker du?

Vi har et bredt sortiment af espressobaserede mælkedrikke. Nedenfor kan du se styrkegraden af espressoen i din drik. Er du ved at lære at drikke kaffe, anbefaler vi, at du begynder med en mild kaffesmag og med tiden arbejder dig op ad skalaen.

Baresso er ikke bare kaffe

Espressoen er kernen i vores drikke og hjertet i vores forretning. At brygge den perfekte espresso kræver et solidt fundament. Kvalitet forpligter, og derfor vil vi hos Baresso fortsætte med at håndbrygge vores drikke og introducere nye produkter, som vi skaber med kompromisløshed og passion. Sådan bygger vi nemlig fortsat vores forretning – kop for kop.

 

Baresso Coffee Club

Hos Baresso vil vi gerne belønne vores gode gæster. Derfor har vi skabt Baresso Coffee Club, som sikrer at du får endnu mere for dine penge, og samtidig vil du løbende få tilsendt tilbud i vores nyhedsbrev CoffeeDeal.

 

Benvenuti!

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag

09:00 - 19:30

Fredag

08:30 - 20:00

Lørdag

09:00 - 18:00

Søndag

10:00 - 17:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Peace of Cake serverer søde desserter i form af lækre kager, vafler, mousse, shakes mm. Der bruges kun de fineste ingredienser til at skabe et fuldendt stykke kunst som kan nydes af alle de menneskelige sanser. Vores menu er udviklet specielt for dem med stor passion for de fineste desserter og vi stræber altid efter at give vores gæster en fuldendt oplevelse.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde