SMØLFERIER

SMØLFERIER

Lørdag 1. april kl. 11-15

Vi glæder os til at byde alle børn velkomne lørdag 1. april kl. 11-15, hvor Torvet står i Smølfernes tegn i anledning af premieren på den nye film Smølferne – Den hemmelige landsby. Der vil være masser af sjove aktiviteter og konkurrencer, og alle børn, som kigger forbi, får en gratis A3 filmplakat (så længe lager haves).

 

Dekorér din egen smølfekage

I samarbejde med Pågen og Dr. Oetker, er der stillet klar til, at børn kan komme og dekorere deres helt egen smølfekage. Når kagen er klar, skal de tage et billede af den og poste det på facebook med #Smølfekage, og så er de med i konkurrencen om fribilletter til filmen – der trækkes en vinder både kl. 12.30 og kl. 14.30.

 

Find en smølf

Find den gemte Smølfe-figur et sted i centret – mon ikke den er i nærheden af Torvet et sted… Den er rigtig sød og meget opsat på at blive fundet. Når børnene har fundet Smølfen er de med i konkurrencen om fribilletter til filmen – der trækkes en vinder både kl. 12.30 og kl. 14.30.

 

Ansigtsmaling

Børnene kan blive malet som deres yndlingssmølf fra filmen. Når de er blevet malet, kan de tage en ”smølfie” og uploade den til Facebook med #Smølfie, og så er de med i konkurrencen om fribilletter til filmen – der trækkes en vinder både kl. 12.30 og kl. 14.30.

 

Klik på billedet og se traileren for filmen som du kan se i Kino på RO's Torv!

test

 

 

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde