Salon Unique
Få ny frisure og se skøn ud hos Salon Unique

SALON UNIQUE

Besøg vores frisørsalon på RO’s Torv i Roskilde
Find Salon Unique på RO's Torv i Roskilde
Besøg Salon Unique på RO's Torv i Roskilde

Få ny frisure og se skøn ud hos Salon Unique på RO’s Torv i Roskilde

Har du brug for at få piftet din frisure op, eller har du brug for et helt nyt look? Så står Salon Unique klar til at hjælpe dig med at finde lige den frisure og stil der passer til dig. Vi tilbyder alt fra almindelig klipning af herrer, damer og børn, til extensions med tape-metoden, farvning, permanente krøller, opsætninger, udtræk af krøl, farvning af bryn og vipper og meget mere. Du kan læse mere om hvilke behandlinger vi tilbyder på vores hjemmeside. Derudover lægger vi også make-up og sætter hår, så du kommer til både at føle dig skøn og se fantastisk ud.

 

Professionelle frisører med de nyeste teknikker

Vores frisører har alle den 4-årige frisøruddannelse, og vi tager jævnligt på kurser for at udvikle vores kompetencer og teknikker indenfor faget. Det gør vi, for at kunne tilbyde dig de nyeste trends indenfor klipning, farvning, håropsætning, extensions og make-up. Vi rådgiver dig altid omkring din klipning, farve og hårpleje, så du får præcis den frisure og stil der passer til dig, og ved hvordan du plejer din nye frisure og dit hår bedst muligt. Vi bruger og forhandler en række professionelle kvalitetshårprodukter, bl.a. Wella Professional serien, Ingredien, GHD og Sebastian. Du kan købe alle produkterne i salonen, for at få den optimale pleje af din nye frisure.

 

Besøg vores frisørsalon på RO’s Torv i Roskilde

Når du besøger Salon Unique bliver du mødt af vores professionelle personale, der alle står klar til at give dig en dejlig, afslappende oplevelse, så du kan gå fra salonen med præcis den frisure, farvning, make-up eller de extensions, som du ønsker dig. Når du sidder i frisørstolen byder vi dig på en kop kaffe, te eller chokolade, og sørger for at du får en afslappende oplevelse med bl.a. hovedbundsmassage i vores hyggelige salon. Du kan online booking, lige når det passer dig. Vi er nemlig frisøren med byens bedste åbningstider, og har åbent hver søndag. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Salon Unique på RO’s Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

09:00 - 19:00

Lørdag

09:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

På Apoteket RO’s Torv kan du straks kan få udleveret al din lægeordinerede medicin – dine recepter ekspederes direkte i skranken, og mens du venter, kan du få afklaret eventuelle spørgsmål omkring medicinen. Apoteket bringer gerne medicin ud mod et lille gebyr. Du kan læse mere om medicinudbringning her! Vi tilbyder naturligvis også alt indenfor håndkøbslægemidler – fx smertestillende tabletter, vitaminer, hudplejeprodukter og meget mere. Kom ind og se vores store udvalg af skønheds- og hudplejeprodukter fra blandt andet Vichy, A-Derma, La Roche-Posay, Decubal og Avéne.
Alt indenfor makeup, hudpleje & dufte til både kvinder og mænd Hos os finder du alt indenfor makeup, hudpleje og dufte til både kvinder og mænd fra en lang række af de bedste brands – bl.a. Estée Lauder, Lancôme, Yves Saint Laurent, Clinique, Clarisonic, Giorgio Armani, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Kenzo og Ralph Lauren.
Normal er ikke som de andre Vi adskiller os fra andre danske detailkæder ved at tilbyde faste lave underpriser på alle de mange mærkevarer vi sælger i butikkerne. Da vi handler direkte med andre EU lande, kan vi købe produkterne ind langt billigere, end hvis vi købte dem i Danmark, og derfor kan vi sælge kvalitetsvarer til underpriser.
Hos Matas er vi eksperter i skønhed. Vi vejleder dig gerne om valg af alle former for skønhedsprodukter samt brugen af dem. Vi fører eksklusive mærker inden for skønhed til både kvinder og mænd, såsom Dior, Chanel, Chloe, Ole Henriksen og mange flere. Vores sortiment inden for makeup, ansigtspleje og kropspleje er stort, og vi får nye varer ind ad døren hver uge. Hos Matas finder du skønhedsprodukter i alle prisklasser og et bredt sortiment af økologiske og skånsomme produkter til sensitiv hud.
Hos Nice Thai Massage tilbyder vi traditionel thaimassage Den traditionelle thaimassage, er brugt af buddhistiske munke gennem årtusinder. Thaimassagen er udviklet til at helbrede de muskel- og rygproblemer som bønderne fik ved det hårde arbejde i rismarken.
Hos Queens Nails tilbyder vi forskellige former for neglebehandling. Vi laver manicurer, pedicurer, gelénegle og akrylnegle med Gellak, der er uden giftige kemikalier. På vores hjemmeside kan du se en oversigt over vores forskellige neglebehandlinger. Derudover kan du også få en afslappende Spa Pedicure - her kan du læne dig tilbage i massagestolen og få masseret hele din krop, samtidig med at du får et afslappende fodbad med tilhørende fodmassage, pedicure og behandling af hård hud. Klinikken er ikke kun for kvinder - vi henvender os både til mænd og kvinder i alle aldre. For at se en komplet liste over, hvad vi tilbyder, kan du gå ind på vores hjemmeside eller besøge vores hyggelige klinik på RO’s Torv.
Besøg vores frisørsalon på RO’s Torv i Roskilde Når du besøger Salon Unique bliver du mødt af vores professionelle personale, der alle står klar til at give dig en dejlig, afslappende oplevelse, så du kan gå fra salonen med præcis den frisure, farvning, make-up eller de extensions, som du ønsker dig. Når du sidder i frisørstolen byder vi dig på en kop kaffe, te eller chokolade, og sørger for at du får en afslappende oplevelse med bl.a. hovedbundsmassage i vores hyggelige salon. Du kan online booking, lige når det passer dig. Vi er nemlig frisøren med byens bedste åbningstider, og har åbent hver søndag. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Salon Unique på RO’s Torv i Roskilde.
Helsemin har gennem årene vejledt og inspireret tusindvis af danskere til en mere sund, naturlig og bæredygtig hverdag. Og her i butikken finder du alt, hvad du behøver.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde