Queens Nails

QUEENS NAILS

Find Queens Nails på RO's Torv i Roskilde
Besøg Queens Nails på RO's Torv i Roskilde

Selvforkælelse hos Queens Nails på RO’s Torv i Roskilde

Trænger du til at forkæle dig selv og komme til at se ekstra skøn ud - fx til en særlig lejlighed? Hos Queens Nails på RO’s Torv i Roskilde kan du få skønne negle på hænder og fødder, og vi sørger for, at du kommer til at føle dig som en royal, når du tager plads i vores behagelige stole for at få en behandling.

 

Smukke negle

Hos Queens Nails tilbyder vi forskellige former for neglebehandling. Vi laver manicurer, pedicurer, gelénegle og akrylnegle med Gellak, der er uden giftige kemikalier. På vores hjemmeside kan du se en oversigt over vores forskellige neglebehandlinger. Derudover kan du også få en afslappende Spa Pedicure - her kan du læne dig tilbage i massagestolen og få masseret hele din krop, samtidig med at du får et afslappende fodbad med tilhørende fodmassage, pedicure og behandling af hård hud. Klinikken er ikke kun for kvinder - vi henvender os både til mænd og kvinder i alle aldre. For at se en komplet liste over, hvad vi tilbyder, kan du gå ind på vores hjemmeside eller besøge vores hyggelige klinik på RO’s Torv.

 

Besøg vores klinik på RO’s Torv i Roskilde

Lige meget om du ønsker, at dine negle skal være klassiske med fransk manicure eller pyntet i flotte farver med dekorationer af fx glimmer og similisten, så sørger vi hos Queens Nails for, at du får det smukkeste resultat. Vi glæder os til at byde dig velkommen i afslappende og rolige omgivelser, og give dig en rigtig dejlig oplevelse.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

LUKKET

KONTAKT

Telefon 38 80 10 33

Besøg vores website

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Besøg Beauty by Boozt.com på RO'd Torv i Roskilde
Hos Nice Thai Massage tilbyder vi traditionel thaimassage Den traditionelle thaimassage, er brugt af buddhistiske munke gennem årtusinder. Thaimassagen er udviklet til at helbrede de muskel- og rygproblemer som bønderne fik ved det hårde arbejde i rismarken.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde