Matas
Hos Matas på RO’s Torv i Roskilde, er vi eksperter i skønhed.

MATAS

Vi er eksperter i skønhed. Besøg Matas på RO’s Torv i Roskilde
Find Matas på RO'd Torv i Roskilde
Besøg Matas på RO'd Torv i Roskilde

Eksperter i skønhed

Hos Matas er vi eksperter i skønhed. Vi vejleder dig gerne om valg af alle former for skønhedsprodukter samt brugen af dem. Vi fører eksklusive mærker inden for skønhed til både kvinder og mænd, såsom Dior, Chanel, Chloe, Ole Henriksen og mange flere. Vores sortiment inden for makeup, ansigtspleje og kropspleje er stort, og vi får nye varer ind ad døren hver uge. Hos Matas finder du skønhedsprodukter i alle prisklasser og et bredt sortiment af økologiske og skånsomme produkter til sensitiv hud.

 

Det gode råd gør forskellen

Vores motto er ”Det gode råd gør forskellen”, hvilket betyder, at vi går meget op i at give vores kunder den rette rådgivning, så du får mest muligt ud af det produkt, du har købt. Derfor er vores personale uddannede materialister, som er en uddannelse, der stiller store krav til eleven. Ud over skønhed, finder du også et stort udvalg af helsekost, medicare produkter og kemiprodukter.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv

Kom ind i vores butik og se vores store sortiment af skønhedsprodukter, helsekost, medicare mm. Skulle vi mod forventning ikke have et ønsket produkt hjemme, kan vi få det leveret hurtigt igennem vores store netværk af butikker. Er du ude efter en gave, hjælper vi dig gerne med at finde den rette, og vi udsteder naturligvis også gavekort.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

KONTAKT

Telefon 46 34 10 44

Besøg vores website

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Besøg Beauty by Boozt.com på RO'd Torv i Roskilde
Hos Nice Thai Massage tilbyder vi traditionel thaimassage Den traditionelle thaimassage, er brugt af buddhistiske munke gennem årtusinder. Thaimassagen er udviklet til at helbrede de muskel- og rygproblemer som bønderne fik ved det hårde arbejde i rismarken.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde