Helsemin
Helsemin er Danmarks ældste helsebutikskæde Helsemin har gennem årene vejledt og inspireret tusindvis af danskere til en mere sund, naturlig og bæredygtig hverdag. Her finder du alt, hvad du behøver for at leve et naturligt og sundt liv i en moderne hverdag.
Altid sunde kvalitetsprodukter Helsemin har udelukkende kvalitetsprodukter indenfor helsekost, vitaminer og mineraler, kosttilskud, økologisk hudpleje, naturlige rengøringsmidler, sukkerfri snacks, glutenfri fødevarer og meget mere
Besøg Helsemin på RO's Torv Kig ind i butikken, hvor du finder det største udvalg af naturlige helsekostprodukter til attraktive priser, og du får samtidig ekspertråd og vejledning, som hjælper dig til at vælge et sundt liv med balance - for dig og din familie.

HELSEMIN

Besøg Helsemin på RO's Torv i Roskilde

Helsemin er Danmarks ældste helsebutikskæde

Helsemin har gennem årene vejledt og inspireret tusindvis af danskere til en mere sund, naturlig og bæredygtig hverdag. Og her i butikken finder du alt, hvad du behøver.

 

Altid sunde kvalitetsprodukter

Helsemin har udelukkende kvalitetsprodukter indenfor helsekost, vitaminer og mineraler, kosttilskud, økologisk hudpleje, naturlige rengøringsmidler, sukkerfri snacks, glutenfri fødevarer og meget mere.

 

Hos Helsemin stiller de krav til deres produkter, og derfor er alle nøje udvalgte for at sikre, at de lever op til en række høje kvalitetskrav.

Besøg Helsemin på RO's Torv

Kig ind i butikken, hvor du finder det største udvalg af naturlige helsekostprodukter til attraktive priser, og du får samtidig ekspertråd og vejledning, som hjælper dig til at vælge et sundt liv med balance - for dig og din familie.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Besøg Beauty by Boozt.com på RO'd Torv i Roskilde
Hos Nice Thai Massage tilbyder vi traditionel thaimassage Den traditionelle thaimassage, er brugt af buddhistiske munke gennem årtusinder. Thaimassagen er udviklet til at helbrede de muskel- og rygproblemer som bønderne fik ved det hårde arbejde i rismarken.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde