Apoteket RO’s Torv
Apoteket på RO's Torv fører et stort udvalg af medicin og håndkøbsmedicin

APOTEKET RO'S TORV

Stort udvalg af medicin, handkøbspedicin og plejeprodukter
Her kan du finde Apoteket RO's Torv
Besøg Apoteket RO's Torv i Roskilde

Receptmedicin og håndkøbsmedicin

På Apoteket RO’s Torv kan du straks kan få udleveret al din lægeordinerede medicin – dine recepter ekspederes direkte i skranken, og mens du venter, kan du få afklaret eventuelle spørgsmål omkring medicinen. Apoteket bringer gerne medicin ud mod et lille gebyr. Du kan læse mere om medicinudbringning her! Vi tilbyder naturligvis også alt indenfor håndkøbslægemidler – fx smertestillende tabletter, vitaminer, hudplejeprodukter og meget mere. Kom ind og se vores store udvalg af skønheds- og hudplejeprodukter fra blandt andet Vichy, A-Derma, La Roche-Posay, Decubal og Avéne.

 

Apoteket hjælper dig med at huske din medicin

Apoteket har udviklet en app samt en sms-service, som hjælper dig med at huske din medicin på det rigtige tidspunkt og den rette dosis – du kan downloade appen til både IOS og Android.

 

Besøg Apoteket RO’s Torv

Uanset om du har brug for medicin, plejeprodukter eller noget tredje, møder du vores faguddannede medarbejdere, der kan rådgive i dybden med den faglige viden og menneskelige indsigt, som den individuelle situation kræver – og hos os er kundeservice altid i højsædet.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

KONTAKT

Telefon 46 32 23 00

Besøg vores website

Link til vores App

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Besøg Beauty by Boozt.com på RO'd Torv i Roskilde
Hos Nice Thai Massage tilbyder vi traditionel thaimassage Den traditionelle thaimassage, er brugt af buddhistiske munke gennem årtusinder. Thaimassagen er udviklet til at helbrede de muskel- og rygproblemer som bønderne fik ved det hårde arbejde i rismarken.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde