Tamaris
Kvalitetssko fra Tamaris til den moderne kvinde på RO’s Torv

TAMARIS

Besøg Tamaris på RO’s Torv i Roskilde
Find Tamaris på RO's Torv i Roskilde
Besøg Tamaris på RO's Torv i Roskilde

Kvalitetssko i smart design

Tamaris sko er fremstillet i en høj kvalitet med moderne design for øje og skoene er produceret med teknologier, der er specielt udviklet til kvinder, som har fokus på komfort og er skånsomme mod fødderne. Vi tager ergonomi alvorligt og har derfor udviklet teknologier, som Antishokk, der er en hælteknologi som skåner din rygsøjle mod stød, Dou Tex, som gør skoen vandafvisende, Touch it, der aflaster presset på fodens trædepude og Varioshaft, som er en elastisk sektion i skoen, hvis formål er at skoen bedre kan tilpasse sig formen på foden. Alle teknogierne er skabt for at øge komforten og skåne dine fødder mest muligt.

 

Sko til enhver lejlighed

Tamaris har sko til enhver lejlighed. Du finder alt fra komfortable hverdagssko og sandaler til festlige pumps og stiletter. I butikken har vi noget for enhver smag - uanset om stilen skal være rå, klassisk eller ekstravagant. På vores hjemmeside kan du se udvalget af sko og læse mere om kvalitet, materialer og komfort, og på facebook kan du følge med i nyheder, deltage i konkurrencer og meget mere.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

I vores butik på RO’s Torv i Roskilde har vi et stort udvalg af sko, støvler, pumps, stiletter m.m. Vores dygtige personale er altid klar til at vejlede dig til at finde den bedste sko og den rette størrelse til dit behov. Uanset om du er ude efter et par nye sko til dig selv eller en du har kær, er du altid velkommen i vores butik. Vi udsteder ligeledes gavekort, som du kan glæde andre med.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Stort udvalg af herresko, damesko og børnesko til alle lejligheder Hos Deichmann på RO’s Torv i Roskilde finder du et stort udvalg af kvalitetssko til alle lejligheder. Vi har alt fra herresko, damesko, børnesko, sandaler og gummistøvler til træningssko, fede sneakers, business-sko, stiletter, støvletter, vintersko og vinterstøvler. Ud over sko, har vi et stort udvalg af smarte modetasker og accessories, med noget for enhver smag. Kort sagt har vi alt, der skal til for at sætte  prikken over i’et i ethvert outfit.
Professionel ekspertviden om sko Hos Skoringen er vi stolte af at kunne kalde os eksperter i sko med over 25 års erfaring på området. Vores personale giver altid professionel rådgivning, når det kommer til at vælge de rette sko, skopleje, skomode m.m. På vores hjemmeside har vi samlet en række tips til, når du skal have nye sko eller skal ud og købe sko til dit barn. Se også vores gode råd til skopleje, så du sikrer dine sko en lang levetid.
Kvalitets sko med god service Hos Deichmann er det ikke kun vigtigt, at kunderne kan få kvalitets sko til rimelige priser. Det er også vigtigt for os, at du altid får en god service, når du besøger vores butik. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde din størrelse, en bestemt farve eller rådgive dig om de nyeste trends indenfor sko eller finde lige de pumps, den sandal, de sneakers, børnesko, business-sko eller festsko du står og skal bruge for at fuldende dit outfit.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde