Skoringen
Køb sko til hele familien hos Skoringen

SKORINGEN

Kom forbi Skoringen på RO’s Torv
Find Skoringen på RO's Torv i Roskilde
Besøg Skoringen på RO's Torv i Roskilde

Stort udvalg af sko til hele familien

Skoringen har et stort udvalg af smarte sko af høj kvalitet til hele familien. Udvalget er bredt og dækker alt fra behagelige hverdagssko med fokus på komfort og ergonomi til festlige sko til specielle lejligheder. Vi har bl.a. populære mærker som Vagabond, Wonders, Gabor, Ecco, Billi Bi og Lloyd. På vores hjemmeside kan du se det store udvalg og lade dig inspirere inden du kommer ned i butikken og prøver skoene. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i vores kundeklub og blive VIP i Skoringen. Som medlem får du en række unikke fordele såsom eksklusive tilbud før alle andre.

 

Professionel ekspertviden om sko

Hos Skoringen er vi stolte af at kunne kalde os eksperter i sko med over 25 års erfaring på området. Vores personale giver altid professionel rådgivning, når det kommer til at vælge de rette sko, skopleje, skomode m.m. På vores hjemmeside har vi samlet en række tips til, når du skal have nye sko eller skal ud og købe sko til dit barn. Se også vores gode råd til skopleje, så du sikrer dine sko en lang levetid.

 

Kom forbi vores butik på RO’s Torv

I vores butik på RO’s Torv i Roskilde er vi altid klar til at hjælpe med at finde de rette sko til enten dig, dit barn eller måske som en gave til en du har kær – og du har selvfølgelig også mulighed for at købe gavekort.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

KONTAKT

Telefon 62 26 55 25

Besøg vores website

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Stort udvalg af herresko, damesko og børnesko til alle lejligheder Hos Deichmann på RO’s Torv i Roskilde finder du et stort udvalg af kvalitetssko til alle lejligheder. Vi har alt fra herresko, damesko, børnesko, sandaler og gummistøvler til træningssko, fede sneakers, business-sko, stiletter, støvletter, vintersko og vinterstøvler. Ud over sko, har vi et stort udvalg af smarte modetasker og accessories, med noget for enhver smag. Kort sagt har vi alt, der skal til for at sætte  prikken over i’et i ethvert outfit.
Professionel ekspertviden om sko Hos Skoringen er vi stolte af at kunne kalde os eksperter i sko med over 25 års erfaring på området. Vores personale giver altid professionel rådgivning, når det kommer til at vælge de rette sko, skopleje, skomode m.m. På vores hjemmeside har vi samlet en række tips til, når du skal have nye sko eller skal ud og købe sko til dit barn. Se også vores gode råd til skopleje, så du sikrer dine sko en lang levetid.
Kvalitets sko med god service Hos Deichmann er det ikke kun vigtigt, at kunderne kan få kvalitets sko til rimelige priser. Det er også vigtigt for os, at du altid får en god service, når du besøger vores butik. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde din størrelse, en bestemt farve eller rådgive dig om de nyeste trends indenfor sko eller finde lige de pumps, den sandal, de sneakers, børnesko, business-sko eller festsko du står og skal bruge for at fuldende dit outfit.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde