SKO
Stort udvalg af herresko, damesko og børnesko til alle lejligheder Hos Deichmann på RO’s Torv i Roskilde finder du et stort udvalg af kvalitetssko til alle lejligheder. Vi har alt fra herresko, damesko, børnesko, sandaler og gummistøvler til træningssko, fede sneakers, business-sko, stiletter, støvletter, vintersko og vinterstøvler. Ud over sko, har vi et stort udvalg af smarte modetasker og accessories, med noget for enhver smag. Kort sagt har vi alt, der skal til for at sætte  prikken over i’et i ethvert outfit.
Professionel ekspertviden om sko Hos Skoringen er vi stolte af at kunne kalde os eksperter i sko med over 25 års erfaring på området. Vores personale giver altid professionel rådgivning, når det kommer til at vælge de rette sko, skopleje, skomode m.m. På vores hjemmeside har vi samlet en række tips til, når du skal have nye sko eller skal ud og købe sko til dit barn. Se også vores gode råd til skopleje, så du sikrer dine sko en lang levetid.
Kvalitets sko med god service Hos Deichmann er det ikke kun vigtigt, at kunderne kan få kvalitets sko til rimelige priser. Det er også vigtigt for os, at du altid får en god service, når du besøger vores butik. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde din størrelse, en bestemt farve eller rådgive dig om de nyeste trends indenfor sko eller finde lige de pumps, den sandal, de sneakers, børnesko, business-sko eller festsko du står og skal bruge for at fuldende dit outfit.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde