REJSEKONKURRENCE

REJSEKONKURRENCE

Mandag 27. marts – søndag 7. maj

Det danske forår er intet mindre end fantastisk! Men hvem drømmer ikke om et afbræk i hverdagen, liggende under varmere himmelstrøg sammen med en man holder af?

 

Azoerne, Alanya, Bali, Barcelona… Der er frit valg på alle hylder, når RO’s Torv i samarbejde med Bravo Tours udlodder et gavekort på hele 10.000 kr. – og du kan bruge det til at rejse lige derhen, hvor du vil. Alt du skal gøre er at udfylde en konkurrencekupon på Torvet i perioden 27. marts – 7. maj 2017*.

 

Held og lykke!

 

Bravo Tours

Bravo Tours-rejsen startede i 1998, hvor de første gæster fløj til Alanya, Mallorca, Golden Sands og Thailand. I dag rejser mere end 150.000 gæster med Bravo Tours om året til selskabets mere end 60 destinationer – det gør Bravo Tours til Danmarks 3. største rejsebureau. Der er dansktalende rejseledere på alle rejsemålene, og kundetilfredsheden er det parameter, der vægter allerhøjest. Selskabet gør en dyd ud af at agere, løse udfordringer og i sidste ende levere den bedst tænkelige service – for kun det bedste er godt nok.

 

*Der må max. udfyldes én konkurrencekupon pr. person pr. dag. Vinderen trækkes i uge 19 og får direkte besked. Ansatte på RO’s Torv kan ikke deltage i konkurrencen.

 

test

 

 

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde