Panduro Hobby
Panduro Hobby på RO’s Torv – hobbyartikler og kreativitet

PANDURO HOBBY

Kom forbi Panduro Hobby butikken på RO’s Torv
Find Panduro Hobby på RO's Torv i Roskilde
Besøg Panduro Hobby på RO's Torv i Roskilde

Kun fantasien sætter grænser

Panduro Hobby har alt hvad hjertet begærer indenfor hobbyartikler og kreative gør-det-selv ting. Vi tilbyder et heldækkende sortiment, som består af 10.000 artikler, hvoraf cirka en fjerdedel fornyes årligt. Hos Panduro Hobby kan du købe masser af forskellige materialesæt, der indeholder alt, du har brug for, til et pågældende projekt, samt udførlige vejledninger. Vores sortiment indeholder en lang række produkter til fx indretning, papirhobby, bagning, tekstildekoration, håndarbejde, børnehobby og meget mere. En stor del af produkterne bærer vores eget varemærke, Panduro Design, mens de øvrige er resultatet af et tæt samarbejde med eksterne formgivere - det gælder fx den populære serie, Tilda, der er en storsælger på flere kontinenter.

 

Slip kreativiteten løs i højtiderne

I årets højtider vil du finde ekstra mange ting i vores sortiment, som har med højtiden at gøre. Vi elsker fx juletraditioner, og du vil derfor finde materialer, ideer og inspiration til at kreere flotte dekorationer og pynt, som kan få enhver i julestemning. Ligeledes vil du finde sæsonprægede varer til fx påske, halloween, dåb, bryllup, konfirmation og meget mere. På vores hjemmeside finder du masser af inspiration til spændende gør-det-selv projekter og på vores YouTubekanal finder du en række tutorials, som viser hvordan du selv nemt kan lave forskellige hobbyprojekter.

 

Kom forbi vores butik på RO’s Torv

I vores butik på RO’s Torv i Roskilde kan du få råd og vejledning til alle dine kreative hobbyprojekter, og vi inspirerer dig gerne til det næste projekt. Du har også mulighed for at købe gavekort, som du kan glæde andre med. Følg os gerne på facebook, hvor du kan deltage i konkurrencer, få inspiration til gør-det-selv projekter og meget mere.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde